Search

Photos: Φιλική ισοπαλία με Βιστωνίδα στην πρόβα τζενεράλε της Κ17 του ΑΟΞ

Στους ρυθμούς του πρώτου της επίσημου αγώνα της χρονιάς, το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννενα στα Πηγάδια, κινείται η Κ17 του ΑΟΞ που το απόγευμα της Δευτέρας(6/9) υποδέχθηκε στα Πηγάδια την Βιστωνίδα.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1, με την ομάδα της Βιστωνίδας να ανοίγει το σκορ με υπέροχο τέρμα του Φώτη Τζεβελέκη στο πρώτο μέρος ενώ με ένα επίσης πολύ όμορφο τέρμα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Τάσου Τουλουμενίδη η Εφηβική ομάδα του ΑΟΞ ισοφάρισε ενώ είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη όμως το εξαιρετικό χτύπημα πέναλτι του Σαράντη Τσελεμπάκη απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο στην αριστερή του γωνιά ο Σαϊλάκης. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Στράτο Σάββογλου

Ένα αρκετά καλό τεστ για την ομάδα της Ξάνθης που έδειξε πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τους Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη να μένουν ικανοποιημένοι απο την παρουσία της ομάδας τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ανεβάζει ρυθμούς η Βιστωνίδα, με το Νίκο Ανθόπουλο να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του σε ακόμα ένα δυνατό τεστ κάτι που θα συνεχίσει να κάνει ώστε να είναι πανέτοιμη για την έναρξη της σεζόν και τον αγώνα του Κυπέλλου με την Ασπίδα(15/9). Για αυτό και την Πέμπτη(9/9) θα δώσει νέο φιλικό αγώνα αυτή την φορά με την ομάδα της Αναγέννηση Θαλασσιάς

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ, Ιεροκλής Στολτίδης και ο Team Manager της ομάδας, Κώστας Τσαλίκης.

Share it