Search

Απο τα χέρια της Πατουλίδου παρέλαβαν τον έπαινο για την 5η θέση στην Ελλάδα οι Έφηβοι του Λεύκιππου Ξάνθης!

Με τις τιμητικές απονομές ξεκίνησε η τελετή λήξης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Αθανάσιο Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη με τον γενικό γραμματέα της, Παναγιώτη Τσαγκρώνη να κάνει τις απονομές.

Εκτη ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκαν τα Φανάρια Νάξου, στην πέμπτη θέση κατατάχθηκε ο Λεύκιππος Ξάνθης και στην τέταρτη η ΔΕΚΑ με την απονομή τα αναμνηστικά να παραδίδει η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου Για την ομάδα του Λεύκιππου τον έπαινο παρέλαβε ο αρχηγός της ξανθιώτικης ομάδας Γιώργος Σαββίδης. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Περιστέρι που παρέλαβε τα μετάλλια και το αναμνηστικό από τον πρόεδρο της ΧΑΝΘ Ιωάννη Σωσσίδη και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρο Τάκη.

Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Προμηθέας Πάτρας με το αναμνηστικό και τα μετάλλια να απονέμουν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης.

Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Photo Credit:Intime, Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ

Share it