Search

Δεύτερο “όχι” της Ε.Ε.Α. στον ΑΟΚ και οριστικά εκτός Super League 2! Η κατηγορία που θα μετέχει και η αναμονή της Κοζάνης

Εκτός Super League 2 μένει, όπως όλα δείχνουν, η Καβάλα καθώς απορρίφτηκε απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το αίτημα ανάκλησης της αρχικής απόφασης για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στις αρχές Αυγούστου.

Κατά συνέπεια, η Καβάλα που κατέθεσε νέο φάκελο με βάση το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άλεξ Χαντιτάγκι, πήρε ξανά αρνητική απάντηση από την ΕΕΑ και έτσι μένει εκτός της SL2. Πλέον ο ΑΟΚ θα λάβει μέρος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής οπού είχε δηλώσει συμμετοχής σε περίπτωση που δεν  έπαιρνε άδεια.

Την…θέση της Καβάλας στην SL2 πλέον διεκδικεί η ΑΕΠ Κοζάνης που σε ανακοίνωση της αναφέρει: “Η ομάδα μας βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς συνεχίζει να περιμένει την πρόσκληση για συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ 2. Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, είναι έτοιμη να αποδεχθεί την πρόσκληση, κάτι που μάλιστα πιστεύει ότι το δικαιούται. Με προσεκτικές επιλογές παικτών, καθώς ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως, έχουν έρθει ήδη 3 Τσέχοι υψηλών προδιαγραφών και φυσικά αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις. Στο μεταξύ, δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση ξένοι κυρίως ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι έρχονται συστημένοι από αμέτρητους φίλους σε όλη την Ευρώπη οι οποίοι έχουν στενούς δεσμούς με τα άτομα που ασχολούνται με την ΑΕΠ. Ανάλογα βέβαια με την κατηγορία που θα κληθούμε να αγωνισθούμε, θα αποκτηθούν σίγουρα παιδιά που θα βοηθήσουν άμεσα. Ο έμπειρος προπονητής μας κ Ρομαν Ναντβορνικ, βλέπει, σημειώνει και ετοιμάζει τις προτάσεις του”

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Αίτηση της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 περί ανάκλησης της από 03.08.21 απόφασης της
Επιτροπής.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση.

Share it