Search

Ξεκίνημα “με το αριστερό” και αποκλεισμός για τον Ορφέα στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Αγροτικό Αστέρα

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα της σεζόν, ο Ορφέας Ξάνθης γνώρισε τον αποκλεισμό από την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 0-4 από τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και μπαίνοντας πιο συγκεντρωμένα μετά το…cooling break έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων σε διάστημα δύο λεπτών. Ο Ορφέας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πατούσε καλύτερα για περίπου ένα τέταρτο, όμως στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού μετά από μερικές διακοπές χάλασε και πάλι εξέλιξη που ευνόησε προφανώς τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν στη συνέχεια στην επίτευξη δύο ακόμα τερμάτων.

Ο Ορφέας απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με ένα σουτ του Πασχαλάκη στο 7′ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 23′ το σουτ του Κατσιάκη δεν βρήκε στόχο, όμως στο 28′ ο ίδιος παίκτης με νέο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα μετά από λάθος της άμυνας, ο Χρήστος Αβραμίδης βρέθηκε απέναντι από τον Γιουργούση και έκανε το 0-2.

Στο 46′ το σουτ του Κατσιάκη πέρασε μόλις άουτ, στο 48′ από τη σέντρα του Ζουλούμη το πλασέ του Κατσιάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 55′ το σουτ του Μελισσόπουλου από πλευράς Ορφέα έφυγε μόλις άουτ. Στο 73′ ο Μπουλγκουρίδης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-3, ενώ στο 82′ o Παπακωνσταντίνου διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωστούλας, με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κυριαζή από την ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθέσεις των ομαδων:

Ορφέας: 1.Γιουργούσης, 2.Κριεζής, 3.Κατρανίτσας, 4.Κόντο Αχμέτ (42′ Ντοουκάν Γκιντά) , 5.Παπαδόπουλος, 6.Σουκρή, 7.Βουλγαρίδης, 8.Ντελή Χασάν Εκρέμ, 9.Μελισσόπουλος Ν., 10.Κουκουρίγκος, 11.Πασχαλάκης

Αγροτικός: 1.Αβραμίδης Βαγγέλης, 2.Μαυρομιχάλης, 3.Ζουλούμης, 4.Πολυζάς, 5.Μουρατίδης, 6.Πορτοκαλάς (85′ Παζαρτζίδης), 7.Καθάριος (80′ Καζαντίδης), 8.Σαπουντζής, 9.Αβραμίδης Χρήστος, 10.Κατσιάκης (61′ Παπακωνσταντίνου), 20.Μπουλγκουρίδης (85′ Mερτσανίδης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it