Search

Ντεμπούτο Σιώπη και σκόρερ Μπακασέτας στη νίκη της Τραμπσονσπόρ για το δύο στα δύο

Με πάρα πολύ καλό τρόπο έχει ξεκινήσει η Τραμπζονσπόρ το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Τραπεζούντας επικράτησε 2-1 της Σίβασπορ και έκανε το δύο στα δύο φτάνοντας τους έξι πόντους στη Super Lig.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έκανε και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης που πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό αντί του Έζντεμιρ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι της Σίβασπορ, με τον 28χρονο Έλληνα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γκολ του τη φετινή σεζόν. Στο 47ο λεπτό ο Νουακέμε έγραψε το 2-0, ενώ στο 70′ ο Κόφι μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Τραμπζονσπόρ: Τσακίρ, Κοϊμπάσι, Ούγκο, Ιέ, Πέρες, Χάμσικ, Έζντεμιρ (75′ Σιώπης), Νουακέμε (75′ Κορνέλιους), Μπακασέτας, Ζερβίνιο (61′ Ομούρ), Τζανίνι (89′ Κοϊτά)

Σίβασπορ: Βούραλ, Ογκούζ (78′ Τζέιμς), Οσμάνπασα, Καμαρά, Τσιφτσί, Φαΐρ, Αζουμπουίκε (54′ Κόφι), Αρσλάν (62′ Φέλιξ), Καγιόντε, Γιαταμπαρέ (62′ Γιλμάζ), Γκραντέλ (78′ Γέσιλγιουρτ)

Share it