Search

Στους ρυθμούς του Σαββατιάτικου φιλικού οι Ορφέας Ξάνθης και ΑΟΞ!

Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει του Σαββατιάτικου φιλικού αγώνα οι Ορφέας Ξάνθης και ΑΟ Ξάνθη, αναμέτρηση που θα γίνει στις 18:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ εντός της πόλης.

Αυτό θα είναι το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό για την ομάδα του ΑΟΞ και μια ευκαιρία για τον Τζείμι Μονρόι να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, με τον προπονητή της Ξάνθης να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα στο φιλικό του Σαββάτου, με τον ίδιο να δείχνει πόσο υπολογίζει το ματς και απο την παρουσία του στο ματς της Τετάρτης στην Λευκόπετρα(δείτε ΕΔΩ).

Απο την άλλη για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή αποτελεί μια πολύ δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στις 29 Αυγούστου για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τα προβλήματα πάντως να μην λείπουν για τους “κιτρινόμαυρους” που δεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τραυματιών Χακή Τζαμπάμ και Βασίλη Καραγκιόζη.

Όσον αφορά την παρουσία κόσμου, άλλωστε πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για να δε την αναμέτρηση, όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Ορφέα θα υπάρχει αντίτιμο 5 ευρώ για την στήριξη της ξανθιώτικης ομάδας.

Share it