Search

Πρωταθλητές Ελλάδας με τον Πήγασο Πολίχνης οι Εβρίτες Κεσεσίδης & Μποζίδης!

Για τρίτη φορά στην ιστορία του, ο Πήγασος Πολίχνης είναι πρωταθλητής Ελλάδας στα αγόρια κάτω των 21 ετών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στην κορυφή στους έφηβους μετά από τέσσερα χρόνια και παράλληλα έριξε τον Παναθηναϊκό από τον θρόνο.

Πρωταθλητές με τον Πήγασο Πολίχνης αναδείχθηκαν οι Εβρίτες Θανάσης Κεσεσίδης (από τις Φέρες) και Πάνος Μποζίδης (από την Ορεστιάδα), με τον δεύτερο μάλιστα να αναδεικνύεται και πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. «Ήταν μία δύσκολη σεζόν για μένα. Δεν μπορούσα να πηγαίνω σε κάθε προπόνηση και είχα μείνει αρκετά πίσω και δεν το περίμενα ότι θα βγω MVP. Τον θέλαμε πάρα πολύ τον τίτλο, φάνηκε αυτό στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη και το βραβείο στη μητέρα μου, η οποία είναι το στήριγμά μου» δήλωσε συγκινημένος ο Μποζίδης.

Ο Κεσεσίδης μάλιστα πόσταρε την παραπάνω φωτογραφία στα social media γράφοντας: “Ο Έβρος είναι παντού!!! Πρώτοι στην Ελλάδα φίλε!!”

Ο Έβρος είναι πραγματικά παντού και αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά χάρη σε αυτά τα δύο παιδιά θα προσθέσουμε εμείς.

Όσο αφορά τώρα το παιχνίδι, με εξαίρεση το πρώτο σετ που ο Πήγασος Πολίχνης έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του με 25-18, τα δύο επόμενα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 17-13, όμως ο Πήγασος Πολίχνης με μπλοκ του Θανάση Κεσεσίδη στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ισοφάρισε σε 20-20. Οι πράσινοι είχαν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ, όμως ο Πήγασος Πολίχνης έβρισκε τις λύσεις και μετά από τέσσερα δικά του σετ μπολ έφτασε στο 2-0 με 30-28.

Ντέρμπι ήταν και το τρίτο σετ, με τον Παναθηναϊκό να είναι στο +2 (23-21), όμως ο Πήγασος Πολίχνης με τα σερβίς του Παναγιώτη Μποζίδη έκανε σερί 4-0 και πήρε το σετ με 25-23 και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Διαιτητές: Βουδούρης, Κατσιούλης. Γραμματεία: Μπόλης.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 30-28, 25-23)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Θεοδώρου): Μποζίδης, Κεσεσίδης, Παλαιοχωρινός, Παυλίδης, Καράτζογλου, Μπαρδούκας / Μπαλούκας (λ), Τσιαμπλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Μαρκάκης): Ανδρεόπουλος, Σερεμέτης Β., Μάρκου, Πετσιάς, Φιλιππακόπουλος, Μαρσέλλος / Δουμάνογλου.

Share it