Search

Στο πλευρό των πληγέντων απο τις πυρκαγιές με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης απο την Ένωση Συνοριακών Αστυνομικών Ξάνθης

Με αφορμή τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες από τις πυρκαγιές, το σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών  Ξάνθης προχωρά σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Αναλυτικά πως μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς και που θα γίνεται η συγκέντρωση

Στις περιοχές και στους πληγέντες των πυρκαγιών που έχουν χτυπήσει τη χώρα μας θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράσταση μας και να τους πούμε ότι είμαστε δίπλα τους και η σκέψη μας είναι μαζί τους. Το σωματείο συνοριακων αστυνομικων υπαλλήλων Ξάνθης συγκεντρώνει είδη πρώτων αναγκών από Σάββατο 7 Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη 10 Αυγούστου στην υπηρεσία μας ΠΡΟΚΕΚΑ (πρώην σχολή αστυφυλακων) και ώρες 10.00-13.00 και 18.00-20.00 όπου θα σταλθούν στις περιοχές που το έχουν ανάγκη.. Για να μην μαζέψουμε τρόφιμα που ίσως χαλάσουν η δεν είναι αναγκαία υπάρχει σχετική λίστα με τα αναγκαία τρόφιμα και υλικά που χρειάζονται άμεσα!

Οι συνοριακοι φυλακές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όπου και όποτε το χρειαστεί η πατρίδα μας με όποιον τρόπο είναι ανθρωπίνως δυνατό!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Φρυγανιες Κρουασάν Μπισκότα Γάλα εβαπορέ Γάλα βρεφικό Νερά Πάνες σερβιέτες Χυμους Χαρτί υγείας Παυσίπονα Κονσέρβες Ζωοτροφές"

Share it