Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 5 έως 11 Αυγούστου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 5/8 έως και την Τετάρτη 11/8 θα προβληθούν οι πέντε παρακάτω ταινίες:

Συνεχίζεται, η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Λούκα» του Ενρίκο Καζαρόζα με τους Τίμο Παπαευθυμίου, Νικόλα Ζωζό, Ιωάννα Αλεξανδρή, Γιώργο Σκουφή, Βίκυ Νικολαΐδου, Λεωνίδα Κακούρη, Δημήτρη Ζαπατίνα, Βασίλη Παπαστάθη, Γιώργο Φραντζεσκάκη, Μελίνα Κατσακούλη, Βασίλη Μήλιο, Βούλα Κώστα, Ιφιγένεια Στάικου& Θανάση Κουρλαμπάστην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Δευτέρα: 17:30, Σάββατο, Κυριακή*, Τετάρτη*: 18:00, Τρίτη: 20:15.

*3D

Έρχεται η Κωμική Περιπέτεια, «Περιπέτεια στη Ζούγκλα» τουΖομΚολέ-Σερά(Το Σπίτι του Θανάτου, Γκολ! ΙΙ: Ζώντας το Ονειρο, Orphan, Ο Άγνωστος, Non-Stop, Νυχτερινή Καταδίωξη, Σε Ρηχά Νερά, Ο Επιβάτης) με τους ΝτουέινΤζόνσον, ΈμιλυΜπλαντ, ΈντγκαρΡαμίρεζ, ΤζακΓουάιτολ, Τζέσι Πλίμονς&ΠολΤζιαμάτι..

Υπόθεση: Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά στον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη FrankWolff και την θαρραλέα ερευνήτρια Dr. LilyHoughton. Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατά τύχη τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Η Lily είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής. Το απίθανο ντουέτο σε μια επική και απρόσμενη περιπέτεια, θα συναντήσει αμέτρητους κινδύνους και υπερφυσικές δυνάμεις, όλα κρυμμένα στην παραπλανητική ομορφιά του πλούσιου τροπικού δάσους. Καθώς όμως τα μυστικά του χαμένου δέντρου ξεδιπλώνονται, η ζωή της Lily και του Frank παίζεται κορώνα γράμματα και το ανθρώπινο είδος κρέμεται από μία κλωστή. Η ταινία της Disney «Περιπέτεια στη Ζούγκλα» είναι μία ιστορία εξερεύνησης στην οποία συμμετέχουν ο απολαυστικός DwayneJohnson και η υπέροχη EmilyBlunt.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Δευτέρα: 19:45,Παρασκευή: 19:30, Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη, Τετάρτη: 22:30.

Κοντά μας το Θρίλερ Αγωνίας, «Αυτοί Που Εύχονται τον Θάνατό μου» του ΤέιλορΣέρινταν(Στα Ίχνη του Ανέμου) με τους ΑντζελίναΤζολί, ΝίκολαςΧουλτ, Τζον Μπερνταλ&ΤάιλερΠέρι…

Υπόθεση: Ένας έφηβος αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας καταδιώκεται από δύο επαγγελματίες δολοφόνους στην άγρια φύση της Μοντάνα μαζί με μία ειδική σε θέματα επιβίωσης που έχει ως σκοπό την προστασία του, υπό την απειλή μιας καταστροφικής δασικής πυρκαγιάς.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Δευτέρα: 22:30,Παρασκευή: 00:30*, Σάββατο: 20:15.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Cornγια όλους.

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ονειρομπελάδες» τωνΚιμ Χάγκεν Τζένσεν& Τόνι Ζινκ (Ο Μπάρι και οι Ντισκο-Σκώληκες)με τους Λυδία Τζανουδάκη, Θανάση Κουρλαμπά, Μελίνα Κατσακούλη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Χάρη Φραγκούλη & Βασίλη Μήλιο στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η Μίνα, μια νεαρή κοπέλα που κάνει χρήση της νέας της ικανότητας να δημιουργεί και να ελέγχει τα όνειρα άλλων ανθρώπων, πρόκειται να διδαχθεί από την ενοχλητική αδερφή της ένα μάθημα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 17:30, Τρίτη: 18:15.

Ενώ μαζί μας και η βραβευμένη με 2 Oscar Κοινωνική ταινία «Ο Πατέρας» του Φλοριάν Ζελέρ με τους Άντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις, Ολίβια Γουίλιαμς & Ίμοτζεν Πουτς

Υπόθεση: Ο Άντονι είναι σχεδόν 80 χρονών και αρνείται να δεχθεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Από την άλλη η κόρη του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να παντρευτεί. Αν η κόρη του δεν είναι παντρεμένη τότε ποιος είναι ο άντρας που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του και ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την κόρη του; Μήπως τελικά αυτός ο άντρας και η κόρη του προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό; Βασισμένη στο ομώνυμο  πολυβραβευμένο θεατρικό έργο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 22:15, Κυριακή, Τετάρτη: 20:15.

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας στοInstagram.

Share it