Search

Δεν πήρε πιστοποίηση λόγω…τυπικού λάθους ο Θεσπρωτός που πήρε παράταση και μετέχει κανονικά στην SL2!

Θέση πήρε μετά το “κόκκινο” που έλαβε απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ομάδα του Θεσπρωτού(δείτε ΕΔΩ), που ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό που έγινε εκ…παραδρομής και μάλιστα ήδη έχει λάβει προθεσμία δύο εβδομάδων για να διευθετήσει το θέμα και να μπορέσει να λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.

Αν φυσικά συμβεί αυτό τότε οι ομάδες που δεν μπορούν να λάβουν μέρος στην κατηγορία μειώνονται στις 5(Ορφέας Ξάνθης, Σαντορίνη, ΑΟ Καβάλα, Παναχαϊκή και Ιάλυσος Ρόδου)

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ηγουμενίτσας ανέφερε:

«Δια της παρούσης η ΠΑΕ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019», εκφράζει τον σεβασμό της στις αποφάσεις της ΕΕΑ. Πράγματι, στον φάκελο πιστοποίησης, υπήρχε ένα τυπικό πρόβλημα που αφορούσε την χρονική διάρκεια της εγγυητικής επιστολής, και συγκεκριμένα εκ παραδρομής είχε την ισχύ για 12 μήνες, αντί του ορθού για 18 μήνες. Κατόπιν επικοινωνίας με την ΕΕΑ, χορηγήθηκε επιπλέον προθεσμία στην ομάδα μας, δύο εβδομάδων, για την διευθέτηση αυτής της τυπικής εκκρεμότητας, η οποία και τακτοποιήθηκε άμεσα.

Ως εκ τούτου, τις προσεχείς ημέρες αναμένουμε και την τυπική πιστοποίηση συμμετοχής μας στην SL2, για την περίοδο 2021-22».

Share it