Search

Επιστροφή στο γήπεδο και έναρξη προετοιμασίας για Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης!(+photos)

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας(2/8) η προετοιμασία των δύο εκπροσώπων της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης.

Η ομάδα του Ορφέα μετά απο μια τρομερή σεζόν που ήρθε η ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η άνοδος εντός γηπέδου στην Super League 2, αφού δεν επιτευχθεί να βρεθεί ο τρόπος η ομάδα να δώσει το παρών στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας πλέον μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τους ποδοσφαιριστές του που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του γυμναστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Γιώργου Κατρανίτσα.

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Άρη Αβάτου με σημαντικές αλλαγές τόσο στον πάγκο, ανέλαβε ο Κώστας Μπεδρελής με άμεσο συνεργάτη τον Ηλία Καραλίδη(Θυμηθείτε ΕΔΩ), όσο και στο οργανωτικό, με τον Χρήστο Γκράνα να αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός(θυμηθείτε ΕΔΩ), παρουσία και των τριών πρώτων μεταγραφών(Θυμηθείτε ΕΔΩ) της ξεκίνησε την προετοιμασία του στο προπονητικό της ομάδας στο γήπεδο της Φελώνης. Με τους παίκτες των “κιτρινόμαυρων” να παρουσιάζονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι

Share it