Search

Αποχαιρέτησε πέντε υποδέχτηκε Μπαμπούρη ο Άρης Αβάτου!

Στους ρυθμούς της έναρξης της προετοιμασίας της, που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 2 Αυγούστου, κινείται η ομάδα του Άρη Αβάτου που ανακοίνωσε το διαζύγιο με πέντε παίκτες αλλά και την πρώτη της μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα δεν θα φορούν τα “κιτρινόμαυρα” τη νέα χρονιά οι Γιώργος Νομικός, Ανέστης Καρύπογλου, Αχμέτ Φουρκάν και τα αδέρφια Τάσος και Μαρίνος Μαυροκέφαλος, αντίθετα η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Κώστα Μπεδρελή είναι ο ξανθιώτης κίπερ Βαγγέλης Μπαμπούρης απο το Νέστο Χρυσούπολης

Τα δελτία τύπου της ομάδας του Άρη Αβάτου αναφέρουν:

“Ο σύλλογος μας ανακοινώνει ότι δεν ανανεώθηκε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές ΝΟΜΙΚΟ Γεώργιο, ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ Ανέστη και ΑΧΜΕΤ Φουρκάν. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες”

“Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την αποδέσμευση των Εβριτών ποδοσφαιριστών Τάσου κ Μαρίνου Μαυροκέφαλου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους,τους ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στη ζωή τους.”

“Μετά τις αποχωρήσεις, έρχεται η σειρά των αφίξεων…

Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό κ ταλαντούχο Ξανθιώτη τερματοφύλακα ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ Βαγγέλη. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να ειναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Share it