Search

Ανέλαβε πρώτος προπονητής ο πρώην συνεργάτης Λουτσέσκου στην Ξάνθη!

Στην Αλβανία και στην Κουκέσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Λόνγκο. Ο πρώην συνεργάτης του Ρουμάνου προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου σε Ξάνθη ΠΑΟΚ και Αλ Χιλάλ, συμφώνησε με τη διοίκηση της Αλβανικής ομάδας και θα ξεκινήσει με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα

Ο Ιταλός προπονητής ήταν ο μόνος συνεργάτης που είχε έρθει με τον Λουτσέσκου στην Ξάνθη και στην τριετή παρουσία του στους Θρακιώτες άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με την ευγενή παρουσία του αλλά και με την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Ο Λόνγκο ακολούθησε τον Ρουμάνο και στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Αλ Χιλάλ αλλά στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε και πήγε βοηθός του πατέρα Λουτσέσκου, Μιρτσέα, στον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου.

Ο 45χρονος Ιταλός κόουτς, κατά την παρουσίασή του στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Ως βοηθοί είχαν εργαστεί προπονητές όπως ο Φλικ, ο Τούχελ και ο Μουρίνιο. Ελπίζω να ακολουθήσω τον δρόμο τους. Είχα συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου και αποφάσισα να φύγω για να ξεκινήσω την πορεία μου ως προπονητής. Έχουμε σημαντικούς στόχους να πετύχουμε».

 

Share it