Search

Επιτυχημένη παρουσία για το Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο Badminton του Βόλου!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δημοκρίτειου Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton του Βόλου.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Χαράλαμπος Ιορδάνου αναφέρει:

Ολοκληρώσαμε την παρουσία μας σε άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, το τρίτο μέσα σε ένα μήνα!
Αυτή τη φορά ήτανε στο Βόλο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U17 και ανδρών-γυναικών, όπου συμμετείχαμε με 6 αθλητές, τους μικρούς Ανδρέα Ιορδάνου (στους 32 στο απλό και στους 8 στο μεικτό), τον Άγγελο Καλλιγά (στους 32 στο απλό και στους 16 στο μεικτό), το Νίκο Τζεβελεκίδη (στους 32 στο απλό και στους 16 στο διπλό) και τη Δήμητρα Αποστόλου (στους 32 στο απλό και στους 8 στο μεικτό).

Στην κατηγορία ανδρών-γυναικών είχαμε τη Χριστίνα Μαυροματίδου (στην παραπάνω φωτογραφία), η οποία έκανε για ακόμα μια φορά εντύπωση με την αγωνιστικότητα της και τη συνολική της παρουσία εντός γηπέδου τερματίζοντας στους 8 στο απλό και κατακτώντας την τρίτη θέση στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Φραγκουλίδου Θεοδώρα από το σύλλογο ΕΑΤΕΚ. Στους άνδρες ο Χρίστος Καλλιγάς έμεινε στους 32 στο απλό και στους 16 στο διπλό με συμπαίκτη τον Χρίστο Αγγελίδη από τον Αοθ Θερμαίος .

Σειρά θα πάρει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη το πανελλήνιο πρωτάθλημα υ22 και βετεράνων με το οποίο θα κλείσει η μικρή αλλά έντονη αγωνιστική περίοδος που θα συνεχιστεί ελπίζουμε όλοι τον Σεπτέμβριο έτσι ώστε τον Δεκέμβριο να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά!

Share it