Search

Επιστρέφει στους πάγκους και αναλαμβάνει τα ηνία του Άρη Αβάτου ο Κώστας Μπεδρελής!

Στο πρόσωπο του πρώην προπονητή των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, Κώστα Μπεδρελή, βρήκε τον αντικαταστάτη του Αλέξη Ξανθόπουλο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Άρη Αβάτου.

Ο 46χρονος τεχνικός που απο το 2005 και μέχρι το 2020 εργάστηκε στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης έχοντας εξαιρετικό έργο με πολύ μεγάλες επιτυχίες, με κορυφαία φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 το 2014. Στην ομάδα του Αβάτου ο Μπεδρελής θα έχει στο πλευρό του τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε πολλά χρόνια στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, Ηλία Καραλίδη που θα έχει ρόλο βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδας. Ενώ στην θέση του ως προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Στέλιος Μπούκας.

Ο Κώστας Μπεδρελής γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1974 στην Ξάνθη και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Έπαιξε με μεγάλη επιτυχία σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης όπως στον Εθνικό Ολβίου, στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τη Δόξα Ξάνθης. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα Παίδων της Ξάνθης, όπου την σαιζόν 2004-2005 πανηγύρισε την άνοδο από τη Β! Κατηγορία στη Α! ΕΠΣ Ξάνθης. Η καλή του δουλειά επιβραβεύτηκε κι από το καλοκαίρι του 2005 βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

Από το καλοκαίρι του 2010 έως το 2012, όπως και το 2014-15, ήταν προπονητής της ομάδας Νέων της Ξάνθης. Τις επόμενες δύο σαιζόν καθοδήγησε την Κ-17, με την οποία το 2014 πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανελλήνιου Τίτλου στην ηλικία των Εφήβων και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague. Από το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε εκ νέου την εφηβική ομάδα της Ξάνθη μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και επέστρεψε στη θέση του προπονητή της Κ-19, ενώ αποχώρησε απο την ομάδα το καλοκαίρι του 2020.

Share it