Search

Οκτώ διαιτητές, 13 βοηθοί και 8 Θρακιώτες παρατηρητές στους πίνακες 3ης κατηγορίας!

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών της 3ης κατηγορίας καθώς επίσης βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 3ης κατηγορίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.

Στους διαιτητές η Θράκη θα έχει 8απλη παρουσία, με 4 να προέρχονται απο την ΕΠΣ Έβρου και πιο συγκεκραμένα τους Παναγιώτη Σταφύλα, Σάββα Σιδηρόπουλο, Αθανάσιο Κεφίλη και Ευστράτιος – Βαλάντης Στρατούδης. Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η ΕΠΣ Θράκης με τους Αθανάσιο Λαπάτα και Γιάννη Τομαρά, ενώ διπλή εκπροσώπηση θα έχει και η ΕΠΣ Ξάνθης με τους Θόδωρο Γιαπουτζή και Γιώργο Δρακίδη.

Όσον αφορά τους βοηθούς εκεί θα έχουμε 13αδα εκπροσώπων της Θράκης, με πιο μαζική παρουσία αυτή της ΕΠΣ Ξάνθης που θα έχει 6 βοηθούς οι οποίοι θα είναι οι Γιώργος Χρυσέλης, Σπύρος Σπάρταλης, Στράτος Σάββογλου, Σεζέρ Φεράτογλου και Δημήτρης Δανδανόπουλος. Πεντάδα εκπροσώπων θα έχει η ΕΠΣ Θράκης με τους Μάριο Γκιόση, Γιώργο Δανδανίδη, Σπύρο Γαρδικιώτη, Αθανάσιο Δόδογλου και Κωνσταντίνος Καρακασίδης. Τέλος διπλή παρουσία θα έχει η ΕΠΣ Έβρου με τους Παναγιώτη Τερζόπουλο και Νίκο Κολιπέτρο

Τέλος όσον αφορά τους παρατηρητές διαιτησίας εκεί θα έχουμε 8απλη παρουσία, με την ΕΠΣ Ξάνθης να έχει 4απλη εκπροσώπηση με τους Βέργο Χαλβατζή, Βαγγέλη Κιοτζένη, Ιλιάς Εμπλιούκ και Ενγκίν Κιγιτζή. Η ΕΠΣ Έβρου θα έχει 3πλη παρουσία με τους Γιώργο Ουζουνίδη, Χρήστο Ανδρούτσο και Γιώργο Κυριαζίδη, ενώ για ακόμα μια χρονιά απο την ΕΠΣ Θράκης θα είναι στους πίνακες ο Νίκος Μανάκας.

Δείτε τον πίνακα των Διαιτητών της 3ης κατηγορίας ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα των Βοηθώ Διαιτητών της 3ης κατηγορίας ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα των Παρατηρητών της 3ης κατηγορίας ΕΔΩ

Share it