Search

Πανελλήνιο Παίδων: Απέκλεισε τον Πανηπειρωτικό και παίζει με ΠΑΟΚ ο Άθλος Ορεστιάδας!

Την πρόκρισή τους στην 2η αγωνιστική της Β Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πανηγυρίζουν οι Παίδες του Άθλου Ορεστιάδας καθώς επικράτησαν 3-0 (25-19, 25-13, 25-21) του Πανηπειρωτικού ΓΣ στα Γιάννενα και πλέον ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τον ΠΑΟΚ.

Οι εντυπωσιακές φετινές εμφανίσεις των “μικρών” του Άθλου συνεχίστηκαν και στα Γιάννενα με τον Πανηπειρωτικό να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες και τα όνειρα των “βυσσινί” του Μπάμπη Σταματόπουλου.

Οι παίκτες του Άθλου Ορεστιάδας έχοντας αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι τους και πολύ καλά ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους και με το “καθαρό” 3-0 πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη που τους χάρισε και την πρόκριση προς την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Εκεί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ (29/07), έχοντας στόχο τη νίκη που θα τους οδηγήσει στην τελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και θα τους δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο ΠΕΑΚΙ ο Άθλος Ορεστιάδας μπήκε δυναμικά και φρόντισε να επιβάλει από την αρχή τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι προηγούμενος με 2-7 και 12-18 στο πρώτο σετ. Μια διαφορά που κράτησε εύκολα μέχρι το τέλος όπου με το 19-20 έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο σετ οι αθλητές του Άθλου ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι καθώς απέκτησαν από την αρχή διαφορά ασφαλείας (10-21) και με το 13-25 έκαναν εύκολα το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Άθλος προηγήθηκε με 5-8, ωστόσο οι γηπεδούχοι παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί αντέδρασαν αποκτώντας το προβάδισμα με 11-9 και 16-14. Κάπου εκεί όμως οι Ακρίτες ανέβασαν την απόδοσή τους γράφοντας το 18-20 για να φθάσουν στο 21-25 και το 0-3.

Άθλος Ορεστιάδας (Μπάμπης Σταματόπουλος): Χατζημαρινάκης, Τσολακίδης, Μποζίδης, Καρράς, Κοτιανίδης, Δαρίδης, Κουματζίδης (λ), Αδαμίδης, Τεμελούδης, Τσιρούδης.

Άριστη φιλοξενία από Πανηπειρωτικό ΓΣ

Η φιλοξενία από πλευράς Πανηπειρωτικού ΓΣ ήταν υποδειγματική, με τους παράγοντες της ομάδας των Ιωαννίνων να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας σε ότι χρειαζόταν. Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας ευχαριστεί δημόσια τον Πανηπειρωτικό ΓΣ και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο της ομάδας Βασίλειο Λαγό, ο οποίος φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να μην λείψει τίποτα στην αποστολή του Άθλου κατά την παραμονή της στα Ιωάννινα.

Share it