Search

Pregame: Ώρα… τελικού με Ορφέα Ξάνθης και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου να διεκδικούν το εισιτήριο για την SL2!

Και τώρα οι δυο τους, σε έναν 90λεπτο στο γήπεδο του ΑΟΞ(18:00) θα κριθεί ποια θα είναι η ομάδα που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, και ποια από της δύο ομάδες θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματική κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Ξάνθης θέλει μόνο νίκη ενώ το Καναλάκι μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής(θυμηθείτε ΕΔΩ) ταξίδεψε στην Ξάνθη για δύο αποτελέσματα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή δηλώνει πανέτοιμη για την ιστορική αυτή αναμέτρηση, στην οποία θα δώσει το παρών ο Γιώργος Κατρανίτσας που εξέτισε αλλά και οι Χακή Τζαμπάζ, Θόδωρος Τορομανίδης και Χρήστος Πασχαλάκης που αποχώρησαν απο το τελευταίο ματς με προβλήματα τραυματισμών όμως το πάθος για το ιστορικό ματς είναι τέτοιο που τα ξεπερνά όλα, μοναδικός απών ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού που συμπλήρωσε κάρτες. Δείτε ΕΔΩ την αποστολή

Η ομάδα του Καναλακίου ταξίδεψε στην Ξάνθη με 27 παίκτες, με τον προπονητή της ομάδας απο την Πρέβεζα να μην ανακοινώνει αποστολή αλλά να παίρνει όλους τους παίκτες του ρόστερ για να ζήσουν την εμπειρία αυτού του ιστορικής σημασίας αγώνα.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης απο την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Βρούζος(Πιερίας) και ο Νικόλαος Τοροσιάδης(Μακεδονίας). Τέταρτος ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσιάρας της ΕΠΣ Καβάλας ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Στρατούδης απο τον Έβρου.

Share it