Search

Πρωταθλητές Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ οι Ίκαροι Σερρών που κέρδισαν στον τελικό τον μαχητικό Αρίωνα Ξάνθης!

Οι Ίκαροι Σερρών ήταν οι νικητές του τελικού του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ επικρατώντας με 56-45 του Αρίωνα Ξάνθης στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου αν και ξεκίνησε το ματς ιδανικά, ήταν μπροστά στο σκορ με 10-2, δεν κατάφερε να βρει αντίδραση στην αντεπίθεση της Σερραϊκής ομάδας που κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά και μάλιστα να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε αποφασισμένη και κατάφερε με επι μέρους 16-8 να μειώσει αισθητά την διαφορά στου -5(42-37). Ωστόσο στο τέταρτο δεκάλεπτο η πίεση της ξανθιώτικης ομάδας δεν είχε συνέχεια με τους Σερραίους να καταφέρνουν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας ως κύριο “όπλο” την άμυνα και με σημαντικό επιθετικό πλουραλισμό καθώς είχε 5 παίκτες που σκόραραν απο 7 και πάνω πόντου, ενώ απο την άλλη για την ομάδα της Ξάνθης πολύ καλή επιθετική παρουσία είχαν οι Μελαδιανός και Κουρτίδης.

Δεκάλεπτα: 20-10, 34-21(ημίχρονο), 42-37, 56-45(τελικό αποτέλεσμα)

Ίκαροι Σερρών (Μπίλιος): Αστερίου, Μπανάβας 9, Κακλίδης 9, Ανδρικάκης 3, Θεοφανίδης 3(1), Φραγκούλης, Ντώνες 8(2), Καπετάκης 16(1), Τσιώλης, Μιντσώκης, Καραπέπερας 1, Χατζόπουλος 7.

Αρίων Ξάνθης (Παπαδόπουλος): Κουρτίδης 11, Μπαρδακίδης 2, Βασιλειάδης, Κίτσος 2, Τασελαρίδης, Μουσαδές 2, Ευστρατίου 3, Μελαδιανός 20(3), Ντόρφμαν 5(1).

Share it