Search

ΕΠΣ Θράκης: Αναβάλλεται η Γ.Σ. της 10ης Ιουλίου – Συγκέντρωση με τα σωματεία στις 12/7

Την απόφαση αναβολής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που είχε οριστεί για τις 10 Ιουλίου, μετά και από σχετικό αίτημα της πλειοψηφίας των σωματείων της δύναμης της, πήρε η ΕΠΣ Θράκης.

Η Γ.Σ. θα οριστεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ στην θέση της θα λάβει χώρα συγκέντρωση με τα σωματεία για συζήτηση των θεμάτων των πρωταθλημάτων της Ροδόπης για τη νέα σεζόν, στις 12 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

Α. Το ΔΣ της ένωσης έχοντας υπόψη :

ι) Τον ελάχιστο αριθμό των σωματείων (2) που έχουν λάβει Ειδική αθλητική αναγνώριση και έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΓΓΑ

ιι) Το αίτημα της πλειοψηφίας των σωματείων –μελών , τα οποία ζητούν την αναβολή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 10ης Ιουλίου έως ότου ελεγχθούν οι αιτήσεις των σωματείων.

ιιι) Το Ν. 4807/21 , με τον οποίο παρατείνεται η θητεία των οργάνων διοίκησης μέχρι και την 31η.10.2021, όπου προστίθενται στο ρυθμιστικό πεδίο της διάταξης οι αθλητικές ενώσεις.

Αποφασίζει την αναβολή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 10ης Ιουλίου .Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε τα σωματεία – μέλη για την ημερομηνία πραγματοποίησης της αναβληθείσας Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Β) Καλεί σε συγκέντρωση τα σωματεία –μέλη της ένωσης για την ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρ/Σ και ώρα 20:00 μ.μ, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2021 -22.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ

Share it