Search

Με έντονα συναισθήματα αποχαιρέτησε μετά απο 4,5 χρόνια τον Εργοτέλη και ετοιμάζεται για νέα αρχή στον ΑΟΞ ο Χρήστος Μπάτζιος!

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Εργοτέλη, την φανέλα του οποίου φόρεσε για 4,5 χρόνια όντας μάλιστα και αρχηγός της ομάδας, ο Χρήστος Μπάτζιος που τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα της Ξάνθης.

Ο 29χρονος Καβαλιώτης κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μπάτζιος αποτέλεσε έναν απο τους πλέον κομβικούς και καταλυτικούς στην πορεία του Εργοτέλη για να επιστρέψει στο προσκήνιο και απο την Γ’ Εθνική να φτάσει να διεκδικεί την επιστροφή της στην Super League 1. Με την φανέλα του Εργοτέλη αγωνίστηκε σε 112 παιχνίδια και ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2. Ο γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1991, με καταγωγή απο την μεριά του πατέρα του απο την Κομοτηνή και απόφοιτος του Δ.Π.Θ. Κομοτηνής έχει φορέσει επίσης την φανέλα των Πανθρακικού, Έβρου Σουφλίου, Ελπίδες Καβάλας, Νέα Χηλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Άρη Ζυγού Καβάλας, ΑΟ Καβάλα, και απο τον Γενάρη του 2017 του Εργοτέλη ενώ πρόσφατα συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες έχοντας 99 αγώνες στην Β’ κατηγορία και 101 στην Γ’.

Στο μήνυμα του ο Χρήστος Μπάτζιος ανέφερε:

5/01/2017 – 30/6/2021
Αυτή η ομάδα αποτέλεσε και αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο για μένα.Νιώθω ευγνώμων προς την ομάδα, τις διοικήσεις , τα προπονητικά επιτελεία , τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές και τα άτομα στα γραφεία που είχα την τύχη να συνεργαστώ αυτά τα χρόνια. Χάρη σε αυτούς έμαθα τι πάει να πει ομάδα-οικογένεια. Το Ηράκλειο πλέον αποτελεί το σπίτι μου ,μαζί με την οικογένεια μου και ο Εργοτέλης το δεύτερο σπίτι μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη τους και να είναι σίγουροι ότι έδωσα ότι μπορούσα με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Έζησα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που κατάφερα να βάλω ένα λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας. Μοναδική πικρία το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, πράγμα που είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει στο εγγύς μέλλον.
Εις το επανιδείν…
// ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ //

Share it