Search

Έρχεται τριπλή Ελληνική ενίσχυση για τον ΑΟΞ με Κρητικό, Μπάτζιο και Γιακουμή!

Μετά την ανακοίνωση του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ιεροκλή Στολτίδη, και όπως όλα δείχνουν την συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Jaime Monroy Zamith(Δείτε ΕΔΩ), η Ξάνθη είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και των τριών πρώτων της μεταγραφών όλοι τους απο την Ελληνική αγορά.

Ο λόγος για τους Τάσο Κρητικό, Χρήστο Μπάτζιο και τον Αστέριο Γιακουμή.

Ο 26χρονος Τάσος Κρητικός προέρχεται απο την παρουσία του στον Βόλο την περσινή σεζόν οπού αγωνίστηκε σε 12 ματς της Super League 1 σκοράροντας και 1 γκολ. Με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό πέρα απο την ομάδα της Λάρισας απο την οποία αναδείχτηκε να αγωνίστηκε επίσης σε ΠΑΣ Γιάννενα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και όπως προαναφέραμε πέρσι στον Βόλο. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 71 ματς της Football League έχοντας 11 γκολ, 28 ματς στην Super League 1 με 2 γκολ και 19 ματς στην Super League 2

Ο 29χρονος Καβαλιώτης κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μπάτζιος προέρχεται απο μια γεμάτη τετραετία στον Εργοτέλη με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 112 παιχνίδια και ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2. Ο γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1991, με καταγωγή απο την μεριά του πατέρα του απο την Κομοτηνή και απόφοιτος του Δ.Π.Θ. Κομοτηνής έχει φορέσει την φανέλα των Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νέας Χηλής, Έβρου Σουφλίου, Καβάλας και απο το 2017 του Εργοτέλη ενώ πρόσφατα συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες έχοντας 99 αγώνες στην Β’ κατηγορία και 101 στην Γ’.

Ο 33χρονος Αστέριος Γιακουμής προέρχεται απο μια γεμάτη διετία στα Τρίκαλα έχοντας 37 συμμετοχές(16 πρόπερσι και 21 πέρσι), με τον ύψους 1,87 γκολκίπερ να έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ(3 συμμετοχές), Σπάρτη, Ολυμπιακό Βόλου και Τρίκαλα.

Και οι τρεις φαίνεται να είναι σε αρκετά προχωρημένες επαφές με τους ξανθιώτες και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του να ανακοινωθούν και να ντυθούν στα “κόκκινα” του ΑΟΞ. Αυτές είναι οι πρώτες κινήσεις που επιβεβαιώνουν πως η Διοίκηση της ομάδας μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή τρέχουν ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και με την επισημοποίηση της συνεργασίας με το νέο τεχνικό της ομάδας θα φορτσάρουν ακόμα περισσότερο

Share it