Search

Εβδομάδα ανακοινώσεων σε όλα τα επίπεδα για τον ΑΟΞ!

Με ντεμαράζ ανακοινώσεων αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Ιούνιο και να μπει στον Ιούλη η ΠΑΕ Ξάνθη, με τους Θρακιώτες μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Άκη Στολτίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ) και την λύση με τον Γιώτη Παναγιώτου(θυμηθείτε ΕΔΩ) να φορτσάρουν σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτο μέλημα φυσικά να κλείσει το θέμα του προπονητή κάτι που έχει πάρει πάνω του ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βασίλης Παπαδημητρίου και μάλιστα θέλει να δείξει με την επιλογή του την έμφαση που δίνει στο παρών αλλά ακόμα περισσότερο στο μέλλον του συλλόγου. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με Ίβηρα προπονητή νεαρής ηλικίας με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια να τον συνοδεύουν. Στόχος των Θρακιωτών να τελειώσει άμεσα το θέμα του προπονητή ώστε να ανακοινωθεί αυτός και το τεχνικό τιμ που θα έχει μαζί του.

Παράλληλα ήδη έχει γίνει ένα σχετικό ξεκαθάρισμα ως προς το πλάνο της νέας σεζόν για τους παίκτες που υπολογίζονται και ποιους όχι και αναμένεται αυτή την εβδομάδα να έχουμε αρκετές ανακοινώσεις από πλευράς της ξανθιώτικης ΠΑΕ ως προς το ποιοι θα είναι οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο, με τον αριθμό δεδομένα να είναι διψήφιος και μάλιστα αναμένεται να φτάσει και ίσως ξεπεράσει το 15(συμπεριλαμβανομένου φυσικά όλου το ρόστερ των επαγγελματιών πρώτης ομάδας, Νέων και δανεικών). Ενώ παράλληλα θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των παικτών που θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν και θα αποτελέσουν την βάση για το χτίσιμο του νέου ΑΟΞ, με παίκτες όπως οι Ίτσο, Βέρκερ,, Τσαμούρης, Τάσος Παπάζογλου, Θυμιάνης, Μπριλάντε κ.α. να αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ο ΑΟΞ αναμένεται να προχωρήσει και στις πρώτες ανακοινώσεις παικτών, ήδη έχει γίνει επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές που είναι στην λίστα της ομάδας, με τον Θρακιώτικο σύλλογο να στοχεύει σε δυνατή ενίσχυση με παίκτες νεαρής ηλικίας που έχουν υψηλό κίνητρο αλλά και παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα ανεβάσουν επίπεδο ποιοτικά την ομάδα και θα μπορέσουν να βάλουν ένα λιθαράκι στην δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα καταφέρει την επιστροφή της ομάδας στην Super League 1.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά η Διοίκηση του συλλόγου θα προχωρήσει και σε μερικές ακόμα πινελιές σε Διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, που αφορά κυρίως οργανωτικά και θέματα γραφείου. Αλλά θα ξεκαθαρίσει και το τι μέλι γενέσθαι με την Ακαδημία της ομάδας και τις αλλαγές που θα υπάρξουν ώστε τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν να δώσουν μεγάλη βαρύτητα εκεί όπως έχει ζητήσει και ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Υπομονή λοιπόν και πολύ σύντομα θα υπάρχει πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τον ΑΟΞ της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 σε όλα τα επίπεδα.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Μονο Ελληνας προπονητης που ξερει την κατηγορια αυτη, μπορει να νεβασει την ομαδα στην σουπερλιγκ 1!!! Οπως ο τενες αν ηταν α πο την αρχη περσι , πρωτοι θα βγαιναμε.. τ αλλα ειναι πειρανματα, ο Γιαννικης καλος κ διαβασμενος προπον. Πιστευω καταλληλος