Search

Στην Αλεξανδρούπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον Κ22 και Βετεράνων

Τις διοργανώσεις – πανελλήνια πρωταθλήματα που θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι του 2021, τις ημερομηνίες και τους τόπους διεξαγωγής τους, έκανε γνωστά η Ελληνική Ομοσπονδία Ατιπτέρισης.

Μεταξύ των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τις διοργανώσεις είναι και η Αλεξανδρούπολη, με τον οικοδεσπότη Εθνικό να διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον U22 και Βετεράνων. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστού του ΚΕΓΕ, στην Μαΐστρο.

Στην πρωτεύουσα του Έβρου θα διεξαχθεί επίσης τον Σεπτέμβριο το Hellas Junior International Youth.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2021 ως εξής:

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-15 KAI U19: ΠΥΡΓΟΣ 17 και 18/7/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ & ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ). Σε συνεργασία με τα σωματεία μέλη “ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ” & “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΓΟΥ”

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-17 ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΒΟΛΟΣ 24 ΚΑΙ 25/7/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ). Σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΘΛΟΣ”

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U-22 ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 31/7 ΚΑΙ 1/8/2021 (ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΓΕ ΜΑΪΣΤΡΟΥ). Σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο “ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”

Εφιστούμε την προσοχή σας στο ότι κατά το χρόνο διενέργειας των πρωταθλημάτων θα ισχύουν, τα ορισθέντα από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ μέτρα για την προστασία από τον COVID-19 και το αγωνιστικό πρωτόκολλο που θα γνωστοποιηθεί στα σωματεία-μέλη, όπως θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης με την ΓΓΑ.

Η Διοίκηση της Ε.Ο.Φ.Σ.Α., ευχαριστεί τα σωματεία-μέλη “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΘΛΟΣ”, “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΓΟΥ”, “ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ”, “ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ”, τα μέλη των Δ.Σ. αυτών και όλους τους προπονητές για την συνεργασία και τις ενέργειες τους.

Επισυνάπτεται το καλεντάρι 2021 με τις σχετικές τροποποιήσεις

Η Διοίκηση της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Δείτε αναλυτικά το αγωνιστικό καλεντάρι

 

 

Share it