Search

Έρχεται το 15ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής στην Ξάνθη

Το 15o Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής οργανώνει από τις 1 έως και 7 Ιουλίου 2021 η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης σε συνεργασία με το τμήμα μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών της δράσεων.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις τόσο για το 2020 όσο και για την άνοιξη του 2021 έχουν αλλάξει. Η δομή του νέου προγράμματος βασίζεται στην οργάνωση μιας βάσης δεδομένων και μιας ψηφιακής πλατφόρμας και λίγων μόνο εκδηλώσεων δια ζώσης κι αυτές με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων.

Η παραγωγή του Φεστιβάλ είναι παρόλα αυτά πολύ χαρούμενη γιατί “στο διάστημα της καραντίνας και με την υποστήριξη των ανθρώπων του Φεστιβάλ, τους υποστηρικτές, την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, τους εθελοντές και φίλους, κατορθώσαμε να εργαστούμε και να παρουσιάσουμε στο φετινό πρόγραμμα, όλη σχεδόν τη δυναμική του των 15 χρόνων του Φεστιβάλ.

Μια αναδρομή και μια σειρά εργασιών που πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τον κόσμο της μουσικής κι όχι μόνο, στην περιοχή μας αλλά και το ίδιο το Φεστιβάλ ώστε ενδυναμωμένο να προχωρήσει για την νέα πενταετία εκδηλώσεων του.”

Συνοπτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 15ΦΚΜΞ 2021

Share it