Search

Βραβεύσεις αθλητών για την ΛΕ.Μ.Ε. Αλεξανδρούπολης (photos)

Παρουσία των προέδρων των ΜΟΤ.Ο.Ε. και Α.ΜΟΤ.Ο.Ε., έλαβε χώρα το Σάββατο 19 Ιουνίου η εκδήλωση βραβεύσεων αθλητών και πρωταθλητών της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης.

Από τις βραβεύσεις ξεχώρισαν φυσικά εκείνες των πρωταθλητών Ελλάδας το 2020, αθλητών του Συλλόγου, Δέσποινας Μανδάνη (motocross mx 2020 στην κατηγορία mx woman) και Σταύρου Βαγγελάκη (mx 85 2020), δύο παιδιών που είναι το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας. Τις βραβεύσεις έκανε η πρόεδρος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. Μαρία Τσεσμελή.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΜΟΤ.Ο.Ε. Στέλιος Κορέλης βράβευσε τον αθλητή του Συλλόγου και έφορο στο αγωνιστικό τμήμα Γιώργο Μανδάνη.

Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών όχι μόνο με την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά με το καθημερινό τους ενδιαφέρον, στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες των σωματείων που ανήκουν στην δύναμη τους.

Ο σύλλογος αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του:

«Βραβεύσεις πρωταθλητών και αθλητών της ΛΕ.Μ.Ε
Πολύ συγκινητική η ανάρτηση του κ.Parotidis Alexandros και τον ευχαριστουμε θερμά.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η προεδρος της ΑΜΟΤ.Ο.Ε .,κα Μαρια Τσεσμελη ,ο πρόεδρος της ΜΟΤ.Ο.Ε., κος Στέλιος Κορελης ο εκπρόσωπος του βουλευτή Έβρου κου Κελετση ο κος Μιχελής Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Βουρδολης Θεώδορος ,ο κος Λαμπάκης Ευάγγελος πρώην δήμαρχος και επικεφαλής παράταξης ” Πόλη και Πολίτες ” ,η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κα Τσιρτσιδου Ζαχαρουλα και ο επίτιμος πρόεδρος της ΛΕ.Μ.Ε κος Βαφειάδης Θόδωρος .Μια υπέροχη βραδιά με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τμήματος της λέσχης και του μοτοσυκλετισμου
Συνεχίζουμε δυναμικά.
40 χρόνια πορείας
Τις επόμενες μέρες θα δοθεί και περισσότερο φωτογραφικό υλικό καθώς και video της εκδήλωσης
Ευχαριστούσε θερμά ολους τους παρευρισκόμενους»

Η συγκινητική ανάρτηση του παλιού μοτοσικλετιστή Αλέξανδρου Παροτίδη:

«Από την μοτοσυκλέτα έχει χρόνια που κατέβηκα μετά από ένα μεγάλο ατύχημα ,έκτοτε μόνο αναπωλω.
Στο κάλεσμα όμως της τοπικής λέσχης (ΛΕΜΕ)δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ο Τάκης ,Ο Τέλης
ο Τόμυς,Φίλοι καλοί από τα παλιά με χιλιόμετρα πολλά παρέα σε βόλτες ,πανελληνιες,χρόνια ανέμελα και αξέχαστα.
Ιστορίες πολλές που λέγονται με σκληρό χιούμορ ,που καμιά φορά αν δεν είχες μάρτυρες αυτούς τους φίλους δεν είσαι σίγουρος οτι συνέβησαν.
Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και γιατί όχι να βγούμε ξανά καμιά βόλτα.
Τελικά το αίμα νερό δεν γίνεται κάτι ξέρει η παλιά ρήση και το λέει».

Share it