Search

Σοκ και θλίψη για τον χαμό του 25χρονου Γιώργου Κωνσταντάρα! Η παρουσία στην Ακαδημία του ΑΟΞ και το ύστατο χαίρε του Κεραυνού

Παγωμάρα στο ποδόσφαιρο της Καβάλας αλλά και σε αρκετούς ποδοσφαιρικούς στην Ξάνθη έφερε η είδηση του θανάτου του 25χρονου Γιώργου Κωνσταντάρα σε τροχαίο.

Ένα παιδί που πριν μια δεκαετία και για τρία χρόνια φόρεσε την φανέλα των τμημάτων Κ15 και Κ17 της Ξάνθης ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες του Νομού Καβάλας, με τελευταία την ομάδα του χωριού του, τον Κεραυνό Ελευθερών.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Κεραυνού αναφέρει:

“Συντετριμμένοι από τον πρόωρο χαμό του αρχηγού της ομάδας μας Κωνσταντάρα Γιώργου, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.
Τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Ο Γιώργος ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας.
Καλό παράδεισο Γιώργο.”

Για το συμβάν η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021 κοντά στο χωριό των Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, όταν δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν σε αγροτικό δρόμο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρής ηλικίας οδηγός της μιας μηχανής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο οδηγοί των δικύκλων πήγαιναν στη δουλειά τους πριν συμβεί το μοιραίο. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα.”

Share it