Search

Μπουγαίδης: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πανθρακικό, Δεν σκόπευα να τα παρατήσω, δούλεψα σε εργοστάσιο”

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο Έλληνας αμυντικός στο Metropolis 95.5 για την καριέρα του που πέρασε από πολλά κύματα μέχρι την πολωνική Χρόμπρι Γκλόγκο, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας.

Μεταξύ άλλων, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης δήλωσε:

Για την καριέρα του: «Η αλήθεια είναι ότι είναι όντως πολύ δύσκολο και παράξενο αυτό που έζησα. Ήταν τεράστια εμπειρία. Πέρα από το ότι έπαιζα στα Κουφάλια, εργαζόμουν σε ένα εργοστάσιο με σαλάτες για έναν χρόνο. Ήταν άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν επειδή τους γνώριζα. Δεν άφησα το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Έτσι έμεινα σε μια καλή κατάσταση. Πριν από την Πολωνία δεν είχα κάποια αξιόλογη πρόταση για να συνεχίσω. Πρώτα είναι η οικογένεια. Τώρα παίζω Β΄ Πολωνίας, έχω κάνει αρκετές συμμέτοχες και θέλουν να με ανανεώσουν κιόλας. Ήμουν στη Γρανάδα στη Σουηδία στον Πανθρακικό που δε θα τον ξεχάσω ποτέ γιατί εκεί γεννήθηκε ο πρώτος μου άγγελος. Για μένα ήταν ένα μάθημα ζωής, δεν είχα σκοπό να τα παρατήσω. Αλλά στη Β Εθνική και πιο κάτω μιλάμε για θέμα επιβίωσης. Αλλά εκεί είναι διαφορετικά. Έχω έναν βράχο, τη γυναίκα μου. Έκανα λάθη, εγώ είμαι υπεύθυνος. Κι εγώ μπορώ να τα φέρω όλα τούμπα».

Αν έχει χρόνο να ξαναφτάσει εκεί που ήταν: «Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω αλλά έχω χρόνο να δουλέψω. Δε θεωρώ ότι είμαι σε μεγάλη ηλικία για τη θέση μου. Έχω την εμπειρία ζωής».

Για την παρουσία του στον Άρη και την ΑΕΚ: «Ήταν τιμή το ότι έπαιζα σε αυτές τις ομάδες αλλά υπήρχαν προβλήματα, με στήριζε η οικογένειά μου. Με έχουν μεγαλώσει με απίστευτες αρχές που θέλω να δώσω στα παιδιά μου και κάτι παραπάνω. Αν δεν το κάνω, θα είμαι δυστυχισμένος».

Γιατί τον εμπιστεύονται στην Πολωνία: «Δίνω την ψυχή μου ακόμα και σε φιλικά. Φαίνεται ότι τους αρέσει το πάθος που έχω. Θέλουν να με υπογράψουν για 2 ακόμα χρόνια».

Share it