Search

“Πάγωσε” όλος ο κόσμος με την κατάρρευση του Έρικσεν στο Δανία – Φινλανδία. Συνήλθε και είναι σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης

Παγκόσμιο ΣΟΚ προκάλεσε η απίστευτη σκηνή δίχως να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα, ο αρχηγός της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο έδαφος μετά από μία πάσα συμπαίκτη του, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί κρατούσαν τα μαλλιά τους, οι στιγμές ήταν έντονα φορτισμένες και άπαντες έμοιαζαν σοκαρισμένοι.

Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν που φάνηκε να βρήκε τις αισθήσεις του ωστόσο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Ευτυχώς η UEFA ανακοίνωσε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έπειτα απ’ την κατάρρευσή του στο Δανία – Φινλανδία για το Euro 2020. Μάλιστα, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο του AP ο Έρικσεν φέρεται να έχει τις αισθήσεις του, καθώς μεταφέρεται με το φορείο στα αποδυτήρια. Το ίδιο μετέδιδαν και δημοσιογράφοι διεθνών ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως αποχώρησε απ’ τον αγωνιστικό χώρο έχοντας τις αισθήσεις του.

http://

Ενώ και η ομοσπονδία της Δανίας, στο twitter της, αναφέρει ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και παραμένει για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο Rigshospitalet

http://

Share it