Search

Επιβλητική πρεμιέρα στο Euro για την Ιταλία με εμφατική τριάρα στην Τουρκία!

Ξεκίνημα με το «δεξί» και μάλιστα με εμφατικό τρόπο για την Ιταλία που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση, έχοντας 25 τελικές έναντι μόλις μίας, την Τουρκία με 0-3 χάρη στην εξαιρετική της παρουσία κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Απόλυτα κυρίαρχη, αλλά όχι ουσιαστική στο πρώτο μέρος η Ιταλία, η οποία εκμεταλλεύτηκε το αυτογκόλ του Ντεμιράλ στο 53′, για να «κλειδώσει» τη νίκη με τους Ιμόμπιλε (67′) και Ινσίνιε (79′), με αυτό τον τρόπο η “σκουάντρα ατζούρα” ξεκινά ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο του Euro 2020, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους αντίπαλούς της.

Το Σάββατο στις 16:00 θα γίνει το έτερο ματς του ομίλου μεταξύ της Ελβετίας και της Ουαλίας σε ματς που θα γίνει στο Μπακού

ΤΟΥΡΚΙΑ: Τσακίρ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σεγιουντζιού, Μεράς, Γιοκουσλού (65′ Καχβετσί), Καραμάν (76′ Ντερβίσογλου), Γιαζιτζί (46′ Ουντέρ), Τουφάν (65′ Αϊχάν), Τσαλχάνογλου, Μπ. Γιλμάζ.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντζι (46′ Ντι Λορέντζο), Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Λοκατέλι (73′ Κριστάντε), Μπεράρντι, Ιμόμπιλε (81′ Μπελότι), Ινσίνιε (81′ Κιέζα).

Share it