Search

Σπουδαία Εθνική κοίταξε στα μάτια το ισχυρό Βέλγιο και πήρε φιλική ισοπαλία!

Η Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο “King Baudouin Stadium” των Βρυξελλών απέναντι στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, Βέλγιο και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Ο Τοργκάν Αζάρ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20΄ και ο Τζαβέλλας στο 66΄ πήρε την επιστροφή από κεφαλιά ψαράκι του Κ. Παπαδόπουλου που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ισοφάρισε για την Ελλάδα.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ κατέβασε εξαιρετικά και απολύτως διαβασμένα την Εθνική, η οποία εκτός του διαστήματος 14′-36′ όπου το Βέλγιο ανέβασε στροφές, σκόραρε, είχε δοκάρι και απόλυτη υπεροχή, είχε πολύ καλό πρόσωπο και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της! Επόμενο φιλικό σε τρεις ημέρες για την γαλανόλευκη κόντρα στη Νορβηγία, με το Βέλγιο να μην πείθει ιδιαίτερα πριν το ξεκίνημα του Euro ωστόσο διαθέτει τρομερή ποιότητα και είναι λογικό να θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάκτησή του! Ντεμπούτο στην Εθνική Ανδρών για τον Μανόλη Σάλιακα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 80΄ στη θέση του Θανάση Ανδρούτσου.

Βέλγιο: Μινιολέ (90΄ Ματζ Σελς), Αλντερβάιρελντ (82΄ Τιέλεμανς), Ντεναγιέρ, Μπογιατά, Μενιέ, Ντεντόνκερ, Πρατ, Τοργκάν Αζάρ (74΄ Τσαντλί), Ντοκού (46΄ Μέρτενς), Ρομέλου Λουκάκου (46΄ Μπατσουαγί), Καράσκο (74΄ Τροσάρ).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (80΄ Σάλιακας), Τσιμίκας (59΄ Κούτρης), Τζαβέλας, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης (69΄ Σιώπης), Γαλανόπουλος (69΄ Ζέκα), Μασούρας, Μπακασέτας (80΄ Μάνταλος), Γιαννούλης, Παυλίδης (59΄ Πέλκας).

Share it