Search

Avvocati αντί Ηλείας στο 36ο ΠΠΠΔΣ! Τα τυπικά απομένουν και για την συμμετοχή του Nόμου

Μια ακόμα αλλαγή είχαμε στο παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 36ο ΠΠΠΔΣ που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή από την 1η ως την 11η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα ο ΔΣ Ηλείας, που είχε κληρωθεί στον 7ο Όμιλο με τον ΔΣ Κέρκυρας και τον Αριστοτέλη (ΔΣ Θεσ/νικης), με επιστολή του στη διοργανώτρια αρχή, δήλωσε πως δεν θα αγωνιστεί εν τέλει στα γήπεδα της Κομοτηνής, αφού είναι αρκετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο ρόστερ του.

Ωστόσο ο αντικαταστάτης του δεν άργησε να βρεθεί, με τους Avvocati, που είναι ένας ακόμα ΔΣ των Αθηνών, ως 2η επιλαχούσα ομάδα να παίρνει τη θέση του.

Επίσης μόνος η τυπική επιβεβαίωση απομένει για την ένταξη του Νόμου (επίσης ΔΣ Αθηνών) στον 3ο Όμιλο, που θα αντικαταστήσει τον Σόλων, που όπως διαβάσατε πριν από μερικές μέρες στο SA, δεν θα “κατέβει” τελικά στη διοργάνωση.

Η εποχή λόγω του ιού είναι αρκετά δύσκολη με μερικές ομάδες να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση, τόσο πρακτικά όσο και τυπικά. Ωστόσο και επίσημα πλέον δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία, μιας που το 36ο ΠΠΠΔΣ πήρε την επίσημη έγκριση της ΓΓΑ για την ομαλή διεξαγωγή του, με συγκεκριμένο πρωτόκολλο, ενώ άπαντες στην Οργανωτική Επιτροπή δηλώνουν πανέτοιμοι για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν κι άλλες ομάδες που έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη διοργάνωση, παίρνοντας τη θέση μίας εκ των δύο ομάδων που αποχώρησαν, ωστόσο έπρεπε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις επιλαχούσες ομάδες.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ Ηλείας:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΗΛΕΙΑΣ» ανακοινώνει την απόφασή της να μη συμμετάσχει στους αγώνες του 36ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στην Κομοτηνή από την 1η ως την 11η Ιουλίου 2021.
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό για εμάς να συγκροτήσουμε έστω μία αξιόμαχη 11άδα. Και αυτό διότι αφενός προέκυψαν τραυματισμοί στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας μας μετά την άρση των μέτρων, αφετέρου υφίστανται επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαγορεύουν σε αρκετά μέλη της ομάδας μας να βρίσκονται εκτός Ηλείας για συνεχόμενες ημέρες, που εν προκειμένω μπορεί και να ξεπεράσουν τις επτά (7) εργάσιμες.
Συνεπώς, σεβόμενοι τους συναδέλφους των ομάδων του ομίλου μας, νιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε έγκαιρα τους Διοργανωτές για την αδυναμία συμμετοχής μας, έχοντας πρώτα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για το αντίθετο.
Λυπούμαστε πολύ που δεν θα καταφέρουμε να συναντηθούμε στη Ροδόπη που αγαπάμε ιδιαιτέρως, περιμένοντας την επιστροφή μας στην Κομοτηνή εδώ και δύο χρόνια.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δημήτρη Πουλακίδα για όλο τον αγώνα που κάνει, αρκετούς μήνες τώρα, προκειμένου να διοργανωθεί αξιοπρεπώς το Πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή επιτυχία στις διαγωνιζόμενες ομάδες.
Πύργος Ηλείας, 02-06-2021
Οι εκπρόσωποι,
Μισέλ Αμπου- Χάντμπα
Νικόλαος Παναγόπουλος”

Share it