Search

Κέρδισε τον πρώτο “Τελικό” η Ελπίδα Σαπών κόντρα στον ΜΑ Ορφανίου και έχει άλλους τρεις!

Με 1-0 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στη κατηγορία.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, όμως η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ήταν εκείνη που είχε την μοναδική ευκαιρία, με ένα σουτ του Ρομπέρ που πέρασε δίπλα από την εστία του Τοπαλίδη.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 64′, έπειτα από σέντρα του Βάσκου από δεξιά, ο Ρομπέρ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0.

Όσες συγκινήσεις δεν προσέφερε το ματς σε όλη τη διάρκειά του, τις κράτησε για την τελευταία φάση, όταν από κόρνερ, ο Νταφόπουλος σταμάτησε πάνω στη γραμμή μια κεφαλιά των φιλοξενούμενων, με τον β’ βοηθό να θεωρεί πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που στέκονται

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα με τον προπονητή και τον πάγκο του Μέγα να μπαίνουν στον αγωνσιτικό χώρο και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες να..ακολουθούν κατά πόδας βοηθό και ρέφερι ζητώντας τους εξηγήσεις, χωρίς προφανώς να αλλάξει κάτι. Μάλιστα ο κύριος Χρυσοστομίδης είδε και την κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Φούντας, Τριαντόπουλος, Πασχάλης (46′ Τοπάλι), Μπόζης (77′ Ευαγγέλου), Βάσκος (90+3′ Χαριτόπουλος), Ρομπέρ

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης (71′ Σαββατιανός), Βουζουλίδης, Ζάντζιος, Αλεπίδης (58′ Γιάνα), Σιάκκας, Χατζηκυριάκου (71′ Παλληκαράς), Τσακιρίδης (58′ Δαγκούλης), Παντελίδης, Δουμάνης (84′ Παπαδόπουλος), Λάσπατζης

Share it