Search

Πανέτοιμος για το παιχνίδι με Πανδραμαϊκό ο Ορφέας Ξάνθης! Η 20μελης αποστολή

Για πολλούς είναι το παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την μάχη του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, για τον Ορφέα αποτελεί ακόμα ένα παιχνίδι που η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θέλει να βγάλει στο γήπεδο την σκληρή και εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις

Όπως και να το δει κανείς το ματς του Ορφέα με τον Πανδραμαϊκό την Κυριακή στο ΑΟΞ(17:00) είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς, με τον πρωτοπόρο Ορφέα να υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας “Πανδραμ” με στόχο με το πέρας και της 12ης στροφής η ομάδα της Ξάνθης να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή απαρτίζεται απο τους:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΤΟΝΙΠΑΥΝΑΠΡΟΤΑΟΝΜΑΤΣΜΕΙΑΜΙΑΜΑΚΟ ΩΡΑΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 15:15 1. ΓΙΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4. ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ 5. ΤΖΑΜΠΑΖ ΧΑΚΗ 6. NTOOYKAN ΓΚΙΝΤΑ 7. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΦΕΙΖΗ 8. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 9. ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 10. ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 11. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 14. ΣΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 15. ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ 16. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣΧ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 19. xΑΛΗÎ imπp AM ΤΑΝΖΟΥ 20. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ"

Share it