Search

Νοσοκομείο Κομοτηνής: Σκηνές… Άγριας Δύσης με τραυματισμό εργαζομένων!

Την πρόκληση επεισοδίου εις βάρος δύο εργαζομένων στην υπηρεσία φύλαξης αργά χθες τη νύχτα κοινοποίησε σήμερα με παρέμβασή του στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (20-5-2021) ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ο κος Αλέκος Σπανός.

«Χθες βράδυ εκτυλίχθηκαν σκηνές φαρ ουέστ όταν συγγενής ασθενούς σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να εισέλθει στον προαύλιο χώρο και εν συνεχεία κατόρθωσε να εισχωρήσει στο κτίριο βρίζοντας κι απειλώντας» ανέφερε σημειώνοντας ότι λίγο πριν είχε επιτεθεί και σε δύο φύλακες.

Είναι η δεύτερη φορά που σημειώνεται τέτοιου είδους περιστατικό. Πριν μια εβδομάδα ο κος Σπανός είπε ότι άλλος συνοδός είχε δείξει ανυπακοή και πάλι. «Όλος ο φόρτος εργασίας έχει μεταφερθεί στη είσοδο –πύλη του Νοσοκομείου, τα μέτρα εισόδου είναι αυστηρά λόγω Covid 19 και δυστυχώς δεν λείπουν αυτού του είδους τα περιστατικά με ανυπόμονους, ανυπάκουους και συχνά επικίνδυνους επισκέπτες κυρίως προερχόμενοι από την πληθυσμιακή ομάδα των Ρομά» τόνισε ο κος Σπανός σημειώνοντας ότι βρίσκονται εκτεθειμένοι στον κίνδυνο ασθενείς, υγειονομικό προσωπικό και λοιποί εργαζόμενοι.

Ο Σύλλογος ζητά τη μόνιμη, ει δυνατόν, παρουσία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ή την συχνή περιπολία του χώρου και γι αυτό το λόγο σήμερα θα παραχωρήσει σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου κοινοποιώντας το πρόβλημα της ελλιπούς φύλαξης.

Share it