Search

Νέο παραλιακό πεζόδρομο αποκτά το Φανάρι – Άνοιξε το πρώτο beach bar

Μετά την έναρξη κατασκευής του Οικοτουριστικού Πάρκου Φαναρίου ξεκίνησε από την ΕΤΑΔ και η κατασκευή νέου πεζόδρομου-πεζοδρομίου στην παραλιακή Φαναρίου. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες. Ήδη έχει διανοιχτεί η διαδρομή του πεζοδρομίου και στο σημείο υπάρχουν τα οικοδομικά υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του, όπως αναφέρει ο Χρόνος.

Η επίστρωση του πεζόδρομου ξεκινάει από το κάμπινγκ Φαναρίου και για περίπου 400 μέτρα κατά μήκος του δρόμου. Στόχος είναι η ασφαλέστερη περιπατητική διαδρομή λουόμενων και παραθεριστών από τη μία υποδομή της ΕΤΑΔ στην άλλη. Στο περιθώριο του έργου, περιλαμβάνονται και συμπληρωματικές παρεμβάσεις, όπως φυτεύσεις δέντρων, κιγκλιδώματα και άλλα μικροέργα, συμπληρωματικά στις υποδομές που τελούν υπό κατασκευή μέσω του Οικοτουριστικού Πάρκου και των ήδη υπαρχουσών υποδομών του κάμπινγκ.

Τέλος, παρά τη δυνατότητα ανοίγματος από το Σαββατοκύριακο, μόλις ένας επαγγελματίας άνοιξε το beach bar στην ακτή Φαναρίου-Αρωγής. Ο λόγος για το beach bar «Νήσος» στην Αρωγή.

Share it