Search

Με Virtual αγώνες το φετινό Komorun!

Το γνωστό σε όλους Komorun θα είναι και φέτος εδώ, προσαρμοσμένο όμως στις συνθήκες της πανδημίας. Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου και δίνεται η επιλογή στους συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή σε virtual (εικονικούς) αγώνες.

Τί είναι ένας virtual Aγώνας (Virtual Run);
Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (π.χ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα η ώρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόσταση με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας (περιγράφεται παρακάτω) το χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Άνδρες, Γυναίκες (2 χλμ ή 5 χλμ ή 10 χλμ) ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει την επιλογή να διαλέξει την κατάλληλη διαδρομή για αυτόν. Ο χρόνος ο οποίος θα διατεθεί για την ολοκλήρωση της διαδρομής είναι 2 ώρες.

Το πρόγραμμα:

(11:00-11:20) | Επεξήγηση για την έγκυρη συμμετοχή. Για να λάβουν μέρος πρέπει είτε να κάνουν ζωντανή μετάδοση της διαδρομής τους είτε να μας στείλουν φωτογραφίες από τη διαδρομή και επιπλέον το χρόνο τους για επαλήθευση μέσω των εφαρμογών της επιλογής τους ή των εφαρμογών που προτείνονται.

(11:20-12:30) | Έναρξη του αγώνα και ανατροφοδότηση σε όλη τη διάρκεια. Υπενθύμιση των κανόνων για τη συμμέτοχη. Παράλληλα κάποια μέλη της ομάδας θα τρέχουν με ζωντανή μετάδοση, έτσι ώστε να παροτρύνουν και άλλο κόσμο με σκοπό να συμμετάσχουν ενεργά στο event με τις κάμερες τους ανοιχτές, ώστε να φανεί κάθε γωνιά της όμορφης Ελλάδας μας, της Κύπρου και γιατί όχι και άλλων πόλεων σε όλον τον κόσμο.

(12:30-13:00) | Θα ανακοινωθεί η λήξη του αγώνα μετά τον τελευταίο τερματισμό, οπού οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τη φωτογραφία της διαδρομής και το χρόνο τον οποίο έχουν κάνει με ένα post στο fb του event. Στη συνεχεία αφού  θα ανακοινωθούν οι χρόνοι ζωντανά μέσω μιας μικρής παρουσίασης για να βγει ο νικητής ανά απόσταση.

Επίσης στο πλαίσιο των δράσεων του 29ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της ειδικότητας Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, θα διοργανωθούν άλλες διαδικτυακές αθλητικές εκδηλώσεις μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

Share it