Search

Η ΑΕ Διδυμοτείχου νικήτρια στην ματσάρα με Αναγέννηση στην Θαλασσιά!

Χάρμα οφθαλμών ήταν το παιχνίδι της Αναγέννησης με την ΑΕ Διδυμοτείχου στο γήπεδο της Θαλασσιάς, με 5 γκολ ένα δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την ΑΕΔ να φεύγει με σημαντικό τρίποντο επικρατώντας με 3-2.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 1′ είχε δοκάρι με τον Λίτσκα, ενώ στο 12′ ο Ηλίας Γιαννιώτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους “πράσινους”. Πριν καλά καλά καταφέρουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη στο 15′ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Παπούδη μετά απο πολύ όμορφη ομαδική συνεργασία της Εβρίτικης ομάδας.

Η αντίδραση της Αναγέννησης στο ιστορικό πρώτο της παιχνίδι στο “σπίτι” της ήταν εντυπωσιακή, και στο 22′ κατάφερε να μειώσει με τον Δημήτρη Καλαϊτζή ενώ στο 35′ έφερε τα πάνω κάτω με τον Στέλιο Κωφίδη να φέρνει το ματς στα ίσια, με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος παρότι αμφότερες είχαν απο 1-2 καλές στιγμές μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση απείλησε με τον Λάζαρο Ορφανίδη, με την ΑΕΔ να απαντά με δύο πολύ καλές στιγμές με τους Παπούδη και Λίτσκα, για να έρθει τελικά στο 65′ ξανά ο Παπούδης μετά απο σέντρα του Θάνου να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ την ΑΕΔ. Απο εκεί και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω χωρίς όμως κάποια απο τις δύο ομάδες να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Σπουδαίο τρίποντο για την ΑΕΔ που έφτασε τους 10 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει, με τους Εβρίτες να στρέφουν την προσοχή τους στο σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ενώ απο την άλλη η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού που για ακόμα ένα ματς κέρδισε τις εντυπώσεις με την μαχητικότητα της στρέφει την προσοχή της στο Κυριακάτικο ντέρμπι του Δήμου Τοπειρου με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Δεδονάκη και Σακαλόγλου της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρολός): Αθανασίου, Γκριγκοριάν (75′ Σταύρου), Καλαϊτζής (87′ Γκίκα), Κουτίνης, Σαρηγιαννίδης, Κωφίδης (62′ Τεφήκογλου), Τουργαΐδης K., Εφέντη, Ορφανίδης, Εφεντόπουλος (75′ Μπίλιας), Καζάκης.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ(Χρ. Μαυράκης): Δουλούδης, Θάνος, Σιδηρόπουλος, Παντελίδης, Τζουμακίδης (46′ Γιαννόπουλος), Σταματόπουλος, Παπούδης (90′ Κούπας), Γκασίδης (46′ Βαγγέλοβ), Λίτσκας, Βαρσαμίδης (88′ Σιναπίδης),  Γιαννώτης (60′ Τζελέπης), .

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it