Search

Ήττα σοκ για την Ελπίδα από την ΑΕ Αμπελοκήπων! Μπαίνουν σε περιπέτειες οι Σάπες!

Μια ήττα-σοκ γνώρισε η Ελπίδα Σαπών από την ΑΕ Αμπελοκήπων με 2-3 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου, παρ’όλο που ήτα ανώτερη, σπάταλησε αρκετές ευκαιρίες και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας που οι Δραμινοί έφτασαν έαν τέταρτο πριν το τέλος στην ανατροπή. Ήταν έαν άσχημο αποτέλεσμα για τους Ροδοπίτες, από πολλές απόψεις, το οποίο τους βάζει και σε περιπέτειες στην υπόθεση παραμονή, στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 7′ με τον Βεζιρίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Βάσκου μέσα από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια απείλησαν και με τον Τριαντόπουλο. Η Ελπίδα προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 27′ με το φοβερό σουτ στην κίνηση του Τσορτανίδη, όμως στο 40′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 1-1 με την κοντινή κεφαλιά του Χατζηδημητρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Οι Σάπες προηγήθηκαν εκ νέου στο 52′ με την κοντινή προβολή του Μπόζη, αλλά εννιά λεπτά αργότερα οι Αμπελόκηποι ισοφάρισαν σε 2-2 με το πέναλτι του Τσερκέζου, που κέρδισε ο Στάικος από τον Σιδηρόπουλο σε μια αντεπίθεση.  Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε με κοντινή κεφαλιά ο Νικολαΐδης στο 73′, ενώ στα τελευταία λεπτά του ματς ο Πασχάλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Βεζιρίδη σε δύο περιπτώσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφίλης που είχε για βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κολιπέτρο της ΕΠΣ Έβρου.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και γρασίδι

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Τασίδης, Τζωρτζάκης, Καλογρανάς (75′ Πασχάλης), Κωσταρέλης (88′ Βεληβασάκης), Φούντας, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης (80′ Ευαγγέλου), Τοπάλι, Τσορτανίδης

ΑΕ Αμπελοκήπων (Ματρακούκας): Βεζιρίδης, Τουματζίδης, Νικολαϊδης, Τσερκέζος, Καραγιαννίδης (49′ Κεσίδης, [86′ Πτενόπουλος]), Στεριανός, Τόπι, Χατζηδημήτριου (90′ Αϊδής), Στάικος (86′ Τρελόπουλος), Περτσίδης, Καραγκιοζίδης

Share it