Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Διαγόρας – Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Δεύτερη (2η) αγωνιστική των Play-Off της Super League 2 σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου, με την Ξάνθη να φιλοξενείται από τον Διαγόρα στη Ρόδο. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης που είναι ακόμα ένας «τελικός» για τον ΑΟΞ.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την περασμένη Τετάρτη στην πρεμιέρα των Play Off, η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με τα Χανιά στα Πηγάδια (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα και ΕΔΩ το photostory του ματς).

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και την βαθμολογία των Play Off της Super League 2 EΔΩ.

15:00 Υπάρχουν πληροφορίες από την ομάδα της Ξάνθης για “περίεργη” υποδοχή, για παρουσία μπράβων κ.α. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε νέα ενημέρωση.

15:10 Πάμε στις συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Δημήτρουλας, Κωστούλας, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου, Σμυρλής, Γεωργίου, Μπαστακός.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Τάτος, Βέρκερ, Παπάζογλου Θ, Μικελτάτζε.

Στον πάγκο για τον “Γηραιό” βρίσκονται οι, Τσέλιος, Κονέ, Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Τσιαντούλας, Λινάρδος, Νάτσης και Χότζα.

Στον πάγκο της Ξάνθης βρίσκονται οι, Μπέντο, Σχρόϊεν, Έλιοτ, Παντελιάδης, Σιατραβάνης, Ντίνας, Θυμιάνης, Έμπερτ και Καπνίδης. Από τους 21 που είχε πάρει μαζί του ο Τεννές εκτός έμεινε ο Βόλτερς.

15:30 Σέντρα στην αναμέτρηση.

7′ Σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι για Θανάση Παπάζολου και Κωστούλα. Προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων. Συνεχίζουν κανονικά και οι δύο παίκτες.

13′ Χωρίς την μεγάλη φάση μέχρι στιγμής στη Ρόδο. Ο ΑΟΞ έχει την κατοχή αλλά δεν έχει καταφέρει να γίνει απειλητικός.

17′ Σουτ του Μπριλάντε για την Ξάνθη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή άουτ.

20′ Σουτ του Δημήτρουλα για τον Διαγόρα οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

28′ Κίτρινη κάρτα στον Τσαμούρη και φάουλ σε πολύ καλή θέση για τον Διαγόρα. Υπόδειξη για οφσάιντ, περνάει χωρίς κίνδυνο για τον ΑΟΞ.

37′ Κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον πάγκο της Ξάνθης και συγκεκριμένα στον κ. Τσαλίκη από τον ρέφερι της συνάντησης κ. Σκουλά.

39′ Κίτρινη κάρτα για τον Τάσο Παπάζογλου, ενώ λίγο νωρίτερα παρατηρήθηκε και ο Δημούτσος. Η Ξάνθη δεν μπορεί να δημιουργήσει, με τον Διαγόρα να ελέγχει το ματς. Το 0-0 παραμένει.

44′ Σουτ του Ρουγκάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Ίτσο.

16:18 Λήξη α’ ημιχρόνου μετά την ολοκλήρωση των 3 λεπτών του έξτρα χρόνου στο 0-0. Η Ξάνθη θα πρέπει να βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος αν θέλει να φύγει νικήτρια από την Ρόδο.

16:33 Το δεύτερο ημίχρονο αρχίζει με διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Παντελιάδης και Καπνίδης στο ματς, στις θέσεις των Δημούτσου και Τσαμούρη.

46′ Ωραία ατομική ενέργεια του Μικελτάτζε, ελιγμός και σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

62′ Συνεχίζει να μην μπορεί να δημιουργήσει η Ξάνθη και όσο κυλούν τα λεπτά τόσο περισσότερο άγχος πέφτει στην πλευρά των Θρακιωτών.

67′ Έξω Πέτροβιτς και Τζούρμαν, μέσα Σιατραβάνης και Ντίνας για τον ΑΟΞ.

68′ Νάτσης και Λινάρδος στις θέσεις των Σμυρλή και Αθανασίου για τον Διαγόρα.

70′ Μακρινό σουτ του Τάτο μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Διαγόρα.

Τα Χανιά ανοίγουν το σκορ στο 71′ της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό.

74′ ΓΚΟΛ η Ξάνθη! Σκόρερ για το 0-1 ο Καπνίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάτου!

Ο Εργοτέλης προηγείται του Λεβαδειακού από το 74′ με πέναλτι του Μανουσάκη.

Αυτή τη στιγμή όπως έχουν εξελιχθεί τα παιχνίδια, η μάχη για την κορυφή έχει διαμορφωθεί ως εξής: 1ος: Ιωνικός με 47, 2η: Ξάνθη με 45, 3ος: Λεβαδειακός με 44. Αν μείνουν έτσι μέχρι το τέλος τα παιχνίδια, τότε χαρακτήρα τελικού αποκτά το Ιωνικός – Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή.

90′ Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Η Ξάνθη συνεχίζει να προηγείται χάρη στο γκολ του Καπνίδη.

Τέλος στην Κρήτη, νίκη με 1-0 για τα Χανιά επί του Ιωνικού. Πολύ καλό αποτέλεσμα για την Ξάνθη. Λήξη και στην Λιδαδειά, 0-1 ο Εργοτέλης.

Φινάλε και στην Ρόδο. Σπουδαίο διπλό για την Ξάνθη με 1-0 χάρη στο γκολ του Καπνίδη που πέρασε ως αλλαγή στο ματς και χάρισε τη νίκη στον ΑΟΞ! 

Ένταση στο φινάλε με τον Αθανασίου του Διαγόρα να επιτίθεται στον Μπάμπη Τεννέ, ενώ υπήρξε και ρίξη κροτίδων από την εξέδρα. 

Με την παρακάτω στιγμή μετά το φινάλε της αναμέτρηση σας αφήνουμε, ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από το ματς.

 

 

Share it