Search

Πέτυχαν το ιστορικό πρώτο τους γκολ όμως πλήρωσαν τις απουσίες στην Καρδίτσα οι μαχητικές Βασίλισσες της Θράκης!

Παρά τις αρκετές απουσίες οι Βασίλισσες της Θράκης ήταν άκρως ανταγωνιστικές στην Καρδίτσα χάνοντας με 2-1 απο την τοπική ομάδα των Ελπίδων. Μάλιστα το τέρμα της Στέλλας Μαυρομάτη είναι ιστορικής σημασίας καθώς είναι το πρώτο γκολ για την ξανθιώτικη ομάδα στην Α’ Εθνική Γυναικών

Η ομάδα του Ανέστη Αλέξουδη έδειξε απο το ματς με τα Γιάννενα την μεγάλη της βελτίωση κάτι που επιβεβαίωσε και στην Καρδίτσα απέναντι στις πιο έμπειρες παίκτριες της Ελπίδας, τις οποίες κοίταξαν στα μάτια και πάλεψαν μέχρι το φινάλε. Και ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως δεν αγωνίστηκαν οι πιο έμπειρες Μετοικίδου, Κατσαρού, Χατζηαντωνίου κ.α.

Η ομάδα της Καρδίτσας προηγήθηκε με απευθείας φαούλ της Σίμου στο 39′, με την ομάδα της Ξάνθης να απαντά με τον ίδιο τρόπο στο 70′ με την Μαυρομάτη. Όμως το σουτ της στο Λιάκου στο αμέσως επόμενο ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Θεσσαλική ομάδα το τρίποντο.

Πλέον τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Θαλασσιάς στις 5 Μαίου, ενώ η Καρδίτσα που πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί στην Βέροια με τον Αγροτικό Αστέρας Αγίας Βαρβάρας. Την αναμέτρηση διεύθυνε η Δεληγιάννη με βοηθούς τους Πατέτσο και Δεδικούση της ΕΠΣ Λάρισας

Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας (Κουτσονάσιος): Κιούρτση, Σίμου, Στεφανοπούλου(74′ Τσιμπίδα), Τσιούκα(90′ Μάφι), Γεραγόρη, Αναστασίου, Ζάχου, Λιάκου, Μπαρμπόσα, Κατσάνα(56′ Αναγνωστοπούλου), Σιρς.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αλεξούδης): Σιβούδη, Βλάχου, Μαυρομάτη, Κυριαζίδου, Σαμαρά(33′ Σκουμπρή), Χατζηαντωνίου Γ.(33′ Τόλε), Τσακμάκη(85′ Λεντζάκη), Μπουργουτζόγλου, Σταύρου, Γρηγοριάδη(74′ Χαραλαμπίδου), Καζαντζίδου.

Share it