Search

Με 20άδα στην δύσκολη εκτός έδρας μάχη με Αετό Οφρυνίου η Ελπίδα Σαπών

Μετά το ξεκούραστο τρίποντο άνευ αγώνα επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, η Ελπίδα Σαπών επιστρέφει στη δράση την Τετάρτη και έχει δύσκολο έργο στην έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας, στον 1ο όμιλο, Αετού Οφρυνίου.

Η αποστολή της Ελπίδας παρουσιάζει πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη Αβάτου. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Μαγδαληνός, Σιψάς, Βελιβασάκης, Παγώνης και Πασχάλης.

Στην θέση τους συγκαταλέχθηκαν οι Τασίδης, που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της ομάδας, Κρικέλας, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή, Θωμάς, Τοπαλίδης, που επιστρέφουν σε αυτή, αλλά και ο Γεωργαντζάς, που επέστρεψε στην Κομοτηνή και υπολογίζεται και πάλι.

Επίσης εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Ζήκος, Μαλλές, Κουτζής, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Πασσάς, Μεμέτ Χαμζά, Χαϊνάκης και Κουτεντάκης.

Ο προπονητής Βασίλης Χαριτόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής:

Νταφόπουλος, Θωμάς, Τασίδης, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Κωσταρέλης, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Χαριτόπουλος, Κούτας, Φούντας, Τριαντόπουλος, Τοπάλι, Γεωργαντάς, Μπόζης, Κρικέλας, Ρομπέρ, Εμρέ, Τοπαλίδης, Βάσκος.

Share it