Search

Εμφανής βελτίωση για τις Βασίλισσες που πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν απο τα Γιάννενα

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς, αν είχε και πολλές ευκαιρίες, η Βασίλισσα της Θράκης που ηττήθηκε με 1-0 απο τα Γιάννενα στο γήπεδο της Θαλασσιάς.

Η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχθηκε την ομάδα των Ιωαννίνων πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο παρά τις καλές στιγμές των Κατσαρού, Κυριαζίδου και Τσακμάκη το γκολ δεν ήρθε με τα κορίτσια των Ιωαννίνων μάλιστα να καταφέρνουν με γκολ της Κατσανού στο 20′ να πετύχουν την 2η νίκη τους στις 3 πρώτες αγωνιστικές

Το αρνητικό πάντως για τον Ανέστη Αλεξούδη είναι πως πέρα απο της Χατζηαντωνίου, Ευθυμιάδου η ατυχία χτύπησε και την Σέβη Μετοικίδου που αποχώρησε τραυματίας απο το παιχνίδι.  Πλέον οι Βασίλισσες στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική ομάδα των Ελπίδων την Μεγάλη Πέμπτη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Αναστασία Μυλοπούλου με βοηθούς τους Γιάννη Γεωργαντέλη και Κωνσταντίνο Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Κορέτσι(76′ Χαραλαμπίδου), Μαυρομάτη, Σταύρου, Μπουργουτζόγλου, Κατσαρού Ε., Μετοικίδου(36′ λ.τρ. Γρηγοριάδη), Καζαντζίδου, Κυριαζίδου, Βλάχου, Τσακμάκη(54′ Χασιώτη)

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Παπαδοπούλου, Κώτση(55′ Σεφεριάδη), Μαργώνη, Καραγιαννίδου(90′ Τόλη), Κατσάνου(90′ Γκλινάβου), Δασιοπούλου(90′ Ντόβα)

 

Share it