Search

Photos: Πήρε το ντέρμπι και εδραιώθηκε στην κορυφή ο Ορφέας Ξάνθης με “Μέλι” λαμπρό να τον οδηγεί!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης που ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής, της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επί του Αετού Οφρυνίου στο γήπεδο του ΑΟΞ μένοντας πλέον μόνος πρώτος(δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία ΕΔΩ) και με 8 στροφές να απομένουν έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται τίτλο

Ντέρμπι με τα όλα του το παιχνίδι που μπορεί να μην ήταν θεαματικό είχε ωστόσο όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, και ιδιαίτερα το πάθος. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε ορεξάτη και στο 5′ ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν στην προσπάθεια του να διώξει ο Τουμανίδη κλώτσησε τον Φεϊζή Χασάνογλου που έκανε τάκλιν στην μπάλα εντός περιοχής με τον Παρχαρίδη μετά απο υπόδειξη του βοηθού του, Σιάμανη, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Ξανθιωτών με τον τοπ σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” Αλέξη Μελισσόπουλο να ευστοχεί για το 1-0.

Μετά το γκολ το ματς είχε πολύ ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, αναγκάζοντας τον ρέφερι ούτε λίγο ούτε πολύ να βγάλει 5 κίτρινες σε πολύ σύντομο διάστημα. Το πάθος ξεχείλιζε και στις δύο πλευρές με την πρώτη αξιόλογη και μοναδική στιγμή του πρώτου μέρους να σημειώνεται στο 35′ όμως το σουτ του Σαλπιγγίδη δεν απείλησε τον Γιωργούση και την εξαιρετική αμυντική γραμμή(κέντρο και άμυνα) του Ορφέα που κρατούσε με άνεση το μηδέν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη φάση για τον Αετό που μετά απο ωραίο συνδυασμό είδε το σουτ του Θεοδωσιάδη να περνά ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο των γηπεδούχων. Μετά απο αυτή την φάση το ματς είχε αρκετή ένταση, ξανά, και διακοπές με την μοναδική αξιόλογη στιγμή να είναι για τον Ορφέα στο 95′ με το πλασέ του Χρήστου Πασχαλάκη να περνά ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον αήττητο Ορφέα που συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, με τον Αλέξη Μελισσόπουλο να φτάνει τα 5 τέρματα απο τα συνολικά 11 των “κιτρινόμαυρων”, όντας πλέον μόνος στην κορυφή και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης στην Δράμα με τους Αμπελόκηπους. Απο την άλλη ο Αετός που υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα υποδέχεται στο Οφρύνιο την Ελπίδα Σαπών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης με βοηθούς τους Πέτρο Ραβικάλη και Αντώνη Σιαμάνη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιωργούσης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ(73′ Παπαδόπουλος Λ.), Τορομανίδης(96′ Σουκρήογλου), Μελισσόπουλος Ν.(46′ Πασχαλάκης), Μελισσόπουλος Αλ.(97′ Χίντ Ιμέρ), Βουλγαρίδης

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: Παπαδόπουλος Π., Τελλίδης(59′ Σιδηρόπουλος), Θεοδωσιάδης(81′ Καραγιαννίδης Κ.), Τουμανίδης, Παυλίδης Ν., Γιάννα(46′ Τσίλογλου), Ελέζι, Ουζούνογλου, Παυλίδης Γ., Μπαρέττας, Σαλπιγγίδης(81′ Αφεντουλίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it