Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Χωρίς βαθμούς επιστρέφει από την δύσκολη έδρα του Πανδραμαϊκού η ΑΕΔ

Σε μία δύσκολη έδρα, του 2ου πλέον στη βαθμολογία του 1ου ομίλου Πανδραμαϊκού, η ΑΕ Διδυμοτείχου γνώρισε την ήττα με 1-0.

Η ΑΕΔ είχε τις δικές της στιγμές και θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, με τον Πανδραμαϊκό να έχει τις περισσότερες στιγμές μπροστά από την εστία, αλλά όχι πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς ήταν για τους Εβρίτες, με τον Λίτσκα να δοκιμάζει ένα σουτ και τον Κιουμουρτζή να αποκρούει σε κόρνερ στο 22′. Ένα λεπτό μετά, έπειτα από σέντρα του Μοσχόπουλου,  με ψαλιδάκι ο Μπερούκας θα στείλει τη μπάλα άουτ. Στο 24′ μετά από κόρνερ του Διαμαντίδη, η κεφαλιά του Μουδούρογλου θα φύγει άουτ. Στο 31′ η ΑΕΔ θα απειλήσει με τον Βαγγέλοβ αλλά το σουτ του θα φύγει εκτός εστίας. Ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Αναστασιάδη μετά την σέντρα του Μπελμάνι θα περάσει άουτ. Στο 40′ ο Λίτσκας θα βρεθεί τετ α τετ μετά από μπαλιά του Βαρσαμίδη αλλά η φάση θα σταματήσει με υπόδειξη οφσάιντ.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Αχαλινόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα σημαδέψει το δοκάρι του Κυριακίδη. Στο 69′ μετά από σέντρα του Αχαλινόπουλου στην περιοχή λίγο έλειψε να έχουμε αυτογκόλ, αλλά τελικά η μπάλα θα φύγει κόρνερ και από την εκτέλεση του Μουδούρογλου το σουτ του Φουστέρη δεν θα βρει στόχο. Στο 73′ ο Πανδραμαϊκός θα πάρει κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Μουδούρογλου μετά από σέντρα του Κονταξή.

Μετά από αυτή την ήττα η ΑΕΔ έμεινε στους 6 βαθμούς και κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Συνθέσεις:

Πανδραμαϊκός (Μ. Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Μπελμάνι, Πατέντάλης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας

ΑΕ Διδυμοτείχου (Χ. Μαυράκης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Παπούδης, Βαγγέλοβ, Λίτσκας, Βαρσαμίδης, Τζελέπης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκαιδατζής, Γιαννιώτης, Μαμρικισβίλι, Γκασίδης, Σιναπίδης.

Share it