Search

Πλήρωσε τις απροσεξίες της η Αναγέννηση Θαλασσιάς που ηττήθηκε με δύο πέναλτι από τον Απόλλων Παραλιμνίου!

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η Αναγέννηση Θαλασσιάς από τον Απόλλων Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι των Ξανθιωτών και δίκαια έφτασαν στην νίκη. Ξεκίνησαν ιδανικά το ματς κυριαρχόντας στο πρώτο μέρος, με την Αναγέννηση να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη κια να παλεύει φιλότιμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα. Αξιοσημείωτο πως και τα δύο γκολ του Απόλλων προήλθαν από ισάριθμα πέναλτι, με την Θαλασσιά, συμπερασματικά, να είχε αρκετές πιθανότητες να κερδίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Παπαδόπουλος πάτησε την περιοχή της Αναγέννησης και ανατράπηκε καθαρά από τον Καλαϊτζή κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαϊδατζής και στο 5′ έκανε το 0-1. Στο 20′ είχαμε και την δεύτερη και τελευταία ευκαιρία του “φτωχού” πρώτου μέρους, με την κεφαλιά του Γκούμα στο δεύτερο δοκάρι, μετά από μια σέντρα από τα αριστερά που πέρασε από όλους, να κοντράρει στον Τεφήκογλου, για καλή του τύχη και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 51′ η κεφαλιά του Γαϊδαρτζή δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα η Αναγέννηση είχε την καλύτερή της ευκαιρία στο ματς, με το γυριστό σουτ του Παπαστεφάνου να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 57′ το πλασέ του Γαϊδαρτζή εξωστρακίστηκε στους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 62′ ο Αθανασίου απόκρουσε σωτήρια το κοντινό πλασέ του Γαϊδαρτζή. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 72′ με το πέναλτι του Γκούμα, που κέρδισε ο Σοφιανός από τον Σαρηγιαννίδη, σε μια απόφαση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αυστηρή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσίνης, με βοηθούς τους Καρασαββαΐδη και Ζαχαριά από την ΕΠΣ Καβάλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Θαλασσιάς (Κουτρουλός): Αθανασίου, Τεφήκογλου, Καλαϊτζής, Τιφτίκης (70′ Εφεντόπουλος), Σταύρου (65′ Γκίκα), Παπαστεφάνου, Τουργαΐδης, Εφέντη, Κωφίδης (46′ Σαρηγιαννίδης), Καζάκης (65′ Κούπας), Ορφανίδης (85′ Δελητζόγλου).

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Κούτλας, Γούλας (65′ Κιουτσεκτσίδης), Λιάρας (85′ Λαδόπουλος), Γαϊδαρτζής (90′ Τσαταλπασίδης), Καρυοφύλλης (85′ Τζαμπέγια), Χατζάκος (65′ Σοφιανός).

Share it