Τα είπαν με Χατζησαρόγλου Έβρος Σουφλίου και ακόμη 26 ομάδες Β’ & Γ΄ Εθνικής Γυναικών

Για το μέλλον των πρωταθλημάτων τους συζήτησαν μέσω τηλεδιάσκεψης με το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και μέχρι πρότινος πρόεδρο της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών Γιώργο Χατζησαρόγλου, 27 ομάδες από την Β’ και την Γ’ Εθνική.

Μεταξύ των ομάδων ήταν και ο Έβρος Σουφλίου, ενώ όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 9/4, θα τεθεί έγγραφο- αίτημα στην Επιτροπή Λοιμοξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, για έγκριση έναρξης προπονήσεων των σωματείων στις συγκεκριμένες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί επειδή από την τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης έλειπαν ομάδες, να διοργανωθεί νέα την Δευτέρα 12 Απριλίου.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα Τετάρτη 7/4 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών όπου αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες, Β και Γ. Τον συντονισμό της τηλεδιάσκεψης είχε ο προπονητής της ομάδας ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ κύριος Ακης Γεωργίου, συνεπικουρούμενος από τον εκπρόσωπο της ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, οι οποίοι και συντάσσουν το παρακάτω δελτίο τύπου, μετά από έγκριση των εκπροσώπων των παρισταμένων 26 σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο αξιότιμος κύριος Χατζησαρογλου Γεώργιος, μέλος της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, και μέχρι πρότινος πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών.

Επίσης, ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, για την τηλεφωνική επικοινωνία, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, με δύο μέλη εκ των 26, και συγκεκριμένα με τους εκπροσώπους των Λύκων Αιγίου και της ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κύριο Μαυρωτά, ο οποίος επιβεβαίωσε, ότι την προσεχή Παρασκευή 9/4, έχει τεθεί έγγραφο- αίτημα στην Επιτροπή Λοιμοξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, για έγκριση έναρξης προπονήσεων των σωματείων στις συγκεκριμένες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στην τηλεδιάσκεψη πρώτος τον λόγο πήρε ο κύριος Χατζησαρόγλου, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παρισταμένους, ότι η Ομοσπονδία θέλει να στηρίξει με ότι μέσο διαθέτει την επανεκκίνηση των συγκεκριμένων αθλητικών συλλόγων. Χαιρετίζει την εκδήλωση, και προτείνει να κατατεθούν προτάσεις από τα σωματεία στην νέα επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών που θα συσταθεί σε σώμα από το προσεχές Σάββατο 10/4, μετά και τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την μορφή των νέων προκηρύξεων για την Β και Γ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικων.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων.

Επειδή όμως απουσίαζαν εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων αρκετά συνάδελφα σωματεία, (Νίκη Τραγανου, Νέες Ατρόμητου, Α.Ο. Τρίκαλα, και αλλοι), και προκειμένου να επικαιρωθεί η αναμενόμενη έγκριση έναρξης προπονήσεων από το προσεχές Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα 12/4, όπου στα social media θα ανακοινωθεί η νέα ηλεκτρονική διευθυνση, από τον κύριο Άκη Γεωργίου.
Η πολύ καλή συμμετοχή, αλλά κυρίως το πολύ καλό κλίμα στην συζήτηση, γέμισε με αισιοδοξία όλους τους συμμετέχοντες.

Η ισχύς εν τη ενώσει.

Κλείνοντας το σώμα των παρισταμένων, εξέφρασε ομόφωνα τα θερμά συλλυπητήρια, για τον θάνατο του προέδρου του Κωακος Φιλινος.

Το δελτίο τύπου έχει την έγκριση των παρακάτω αθλητικών συλλόγων.

1)ΑΟ ΧΑΝΙΑ
2) ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3)ΣΑΠΦΩ ΛΕΣΒΟΥ
4)ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ
5)ΒΕΡΟΙΑ Ladies
6)ΠΟ ΣΟΥΦΛΙ 2018
7)ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
8)ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
9)ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
10)ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
11)ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
12)ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
13)ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
14)ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ
15)ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Ladies
16)ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
17)ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
18)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ 98 ΖΑΚΥΝΘΟΥ
19)ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
20)ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
21)ΒΟΛΟΣ 2004
22)ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
23)ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
24)ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΚΩ
25)ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ
26)ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ.
27) ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα και περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα νέα το Σαββατοκύριακο.

Οι συντάκτες του δελτίου Τύπου
(Άκης Γεωργίου, Ανδρέας Γκουσκος.)
(Ζητάμε συγνωμη εάν έχει γίνει κάποιο λάθος στις ακριβής ονομασίες των αθλητικών συλλόγων.)»

Share it