Search

Δύο αποχωρήσεις και δύο απώλειες από το ρόστερ της Ελπίδας Σαπών!

Τέσσερις παίκτες από αυτούς που βρίσκονταν στο αρχικό ρόστερ της Ελπίδας Σαπών, δεν θα έχει πλέον στη διάθεσή του ο Βασίλης Χαριτόπουλος.

Συγκεκριμένα οι Χρήστος Ζήνωνος (αριστερά στη φώτο), Γιάννης Γαβριήλ (δεξιά στη φώτο), αλλά και οι Θωμάς Γεωργαντζάς και Νίκος Κουτζής, δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Ελπίδας στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής.

Όλοι τους πραγματοποίησαν ή πραγματοποιούν στην Κομοτηνή τις σπουδές τους και το ταξίδι αυτό για τους δύο πρώτους, έφτασε στο τέλος του.

Ο Κύπριος, Χρήστος Ζήνωνος, με την έλευσή του στη Ροδόπη, αγωνίστηκε στη Δόξα Προσκυνητών, ενώ για μια σεζόν φόρεσε και την φανέλα του Άρη Αβάτου στη Γ’ Εθνική, πριν το καλοκαίρι του 2019 αποκτηθεί από την Ελπίδα.

Ο Γαβριήλ από την άλλη, με καταγωγή από την Πάτρα, που από το 2019 που μετεγγράφη στις Σάπες, διετέλεσε βασικό μέλος της ομάδας του κόουτς Χαριτόπουλου. Αγωνίστηκε επίσης σε Δόξα Προσκυνητών και ΠΑΟΚοσμίου, ενώ τη σεζόν 2018-19 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Δόξας Γρατινής.

Όσο για τον Γεωργαντζά (πάνω φώτο) ο οποίος μεταγράφηκε στις Σάπες στις αρχές της σεζόν από τον Αστέρα Καρδίτσας και ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει στην Κομοτηνή τις σπουδές του και τον Κουτζή (κάτω φωτό), που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελπίδας από το 2018, εξακολουθούν να ανήκουν στο ρόστερ της Ελπίδας, ωστόσο η υπάρχουσα κατάσταση με τον ιό, δεν τους επιτρέπει προς το παρόν να μεταβούν εκ νέου στην Κομοτηνή, από τον τόπο τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Πρόκειται σίγουρα για τέσσερις σημαντικές μεοεπιθετικές απώλειες για την Ελπίδα, τις οποίες όμως η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε και αναπλήρωσε με αστραπιαίες κινήσεις και με την έλευση παικτών όπως οι Ρομπέρ και Βάσκος.

Share it