Γιώργος Μαραντάς: “Είμαστε αδικαιολόγητοι, δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα για την άνοδο”(+video)

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του με την εικόνα της ομάδας και ακόμα μια απώλεια βαθμών μετά την λευκή ισοπαλία της Ξάνθης στα Τρίκαλα(θυμηθείτε ΕΔΩ), ο ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς

Ο συνεργάστης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Ξάνθης, Γιώργος Μαραντάς ανέφερε μετά το 0-0 στα Τρίκαλα:”Ήταν άσχημο το αποτέλεσμα. Ήρθαμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια φαινομενική υπεροχή, αλλά ο αντίπαλος έκανε την πιο κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά χωρίς να γίνουμε επικίνδυνοι. Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση για τους βαθμούς… Είμαστε αδικαιολόγητοι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και όταν θες να πάρεις το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις, χωρίς να υποτιμώ τα Τρίκαλα. Απλά τα πράγματα”

Για τα Τρίκαλα ανέφερε:”Ξέρουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν νέους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, όπως ο Πέλκας, ο Ταχάτος, ο Ευθυμίου. Τους ξέρουμε καλά. Παίζουν σαν ομάδα και όταν δεν μπορείς να τους βάλεις γκολ, παίρνουν θάρρος και όσο περνά ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους.”

Ενώ για την συνέχεια: “Ξεφεύγουν ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν έχει χαθεί κάτι για την άνοδο, αλλά για τις δύο πρώτες θέσεις τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα”

Share it