Search

Τρία σπουδαία όπλα στη φαρέτρα της Ελπίδας Σαπών!

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές απέκτησε, από την συμπολίτισσα Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που αποχώρησε, η Ελπίδα Σαπών.

Συγκεκριμένα στην ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ανήκουν πλέον, οι Χρήστος Βάσκος, Γιώργος Σιδηρόπουλος και Λάμπρος Κωσταρέλης. Όλοι τους διετέλεσαν βασικά γρανάζια της Δόξας, τόσο στην περσινή της πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣ Θράκης, όσο και στη φετινή σεζόν, η οποία όμως δεν εξελίχθηκε ιδανικά.

Ο Χρήστος Βάσκος συνιστά για πολλούς τον κορυφαίο σκόρερ που πέρασε τα τελευταία χρόνια από τα γήπεδα της Ροδόπης, ο οποίος θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τρίτη ομάδα από την ΕΠΣ Θράκης, μετά τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τη Δόξα Προσκυνητών, με την οποία συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό.

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, εξ Αιγείρου ορμώμενος, είναι από την άλλη ένας εκ των κορυφαίων στόπερ της Ροδόπης. Υπήρξε συμπαίκτης του Βάσκου στη Δόξα Προσκυνητών, με την οποία είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης της σεζόν 2017-18, σε έναν αγώνα που ο “Σιδη” είχε αναδειχθεί MVP, ενώ μεταξύ άλλων φόρεσε τις φανέλες του Πανθρακικού, της Δόξας Γρατινής και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Τέλος ο Λάμπρος Κωσταρέλης, είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ΕΠΣ Θράκης, ο οποίος απέκτησε παραστάσεις στα τμήμα υποδομής του ΑΟΞ και επιστρέφοντας στην Κομοτηνή, λόγω και των Πανελληνίων, διετέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Σπύρου Κουτσογιάννη.

Πρόκειται για τρεις προσθήκες, που δεν θα αποτελέσει καθόλου έκπληξη, ακόμα και αν όλοι τους αγωνιστούν βασικοί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι τους με τη φανέλα της Ελπίδας Σαπών. Ο Βασίλης Χαριτόπουλος όχι απλά γεμίζει το ρόστερ της ομάδας του, αλλά το πράττει με παίκτες βαρόμετρα, που μπορούν να καθορίσουν ματς και να οδηγήσουν την Ελπίδα στον στόχο της παραμονής.

Share it